Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün çeyrek altın ne kadar 20 Aralık 2023 Çarşamba? Gram ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün piyasalarda

Altın fiyatları bugün piyasalarda yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle çeyrek altın, gram altın ve tam altın fiyatları merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, 20 Aralık Cumhuriyet, Gram ve Yarım Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları ve detaylar:

GRAM ALTIN: Dün altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden gram altın, bugün güne yükselişle başladı. Saat 10.30 itibarıyla gram altın, yüzde 0,1 artışla 1911 lira seviyesinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN: Aynı dakikalarda çeyrek altın ise 3 bin 200 lira seviyesinde bulunuyor. Altının gram fiyatındaki artışın çeyrek altın alım-satımını nasıl etkileyeceği ise piyasada yakından takip ediliyor.

CUMHURİYET ALTINI: Cumhuriyet altını ise 13 bin 50 lira seviyesinde bulunuyor. Altın piyasasındaki güncel fiyatlar, yatırımcılar ve altın takipçileri tarafından dikkatle inceleniyor.

Altın fiyatlarındaki güncellemeleri takip eden vatandaşlar, günlük alım-satım stratejilerini buna göre belirliyor. Ancak piyasalardaki dalgalanmalar, altın fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle yatırımcılar, altın piyasasını yakından takip etmeye devam ediyor.