Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nden heyecanlandıran tanıtım! Alev Pembe ile yüzleşti… Ömer Kıvılcım’a gerçekleri anlattı

Bu hafta 44’üncü bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Kızılcık Şerbeti, yeni tanıtım videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Ortalığın resmen karışacağı yeni bölümü sabırsızlık ile bekleyen izleyiciler, tanıtım ile birlikte şok üstüne şok yaşadı. İşte ayrıntılar…

Bu hafta 44’üncü bölümü

Sezonun başından itibaren birbirlerinden uzak durmaya çalışsalar da gizliden gizliye aşklarını büyüten Abdullah ile Alev, geçtiğimiz hafta bombayı patlatmıştı. Alev’in Rüzgar ile evlenmesine gönlü razı gelmeyen Abdullah kararını vermiş ve Alev’e ‘Sen evlenme, ben boşanacağım’ diyerek izleyicileri şaşkına çevirmişti. Abdullah’ın kararının bir anlık olduğu izlenimine kapılan izleyiciler, 43’üncü bölümde şok üstüne şok yaşamıştı.

Alev’e karşı beslediği hislerin arkasında durarak herkesin ortasında Alev’e aşık olduğunu haykıran Abdullah, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde evi terk etti. Alev de Abdullah’ın cesaret göstermesinin ardından kendi ailesi ile yüzleşti. Ancak Alev hiç beklemediği bir şekilde ailesi tarafından dışlandı.

Alev ile Abdullah arasında yaşananlar, Pembe’nin tüm bu olanlardan Doğa’yı sorumlu tutması, Nursema’nın şoka girmesi ve daha pek çok gelişme, Kızılcık Şerbeti izleyicisini oldukça heyecanlandırdı. Yeni bölümün yayınlanmasını sabırsızlık ile bekleyen izleyicilere, Show TV’den yeni bir sürpriz geldi. Kanal yönetimi yeni bölümün ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

ALEV, ABDULLAH İLE EL ELE

Cuma akşamı 44’üncü bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Kızılcık Şerbeti, yeni tanıtım videosu ile gündeme geldi. Yeni bölümde işlerin iyice kızışacağı, Alev ile Abdullah’ın tüm tepkilere rağmen daha da yakınlaşacakları görüldü.

Alev, evlatları ve Pembe ile yüzleşmek için eve gidecek olan Abdullah’ı yalnız bırakmayacak. Aşkına sahip çıkmak adına her şeyi göze alan Alev Pembe ile karşı karşıya gelecek. Abdullah ile Alev’in evden el ele ayrılmaları, Ünal ailesini şaşkına çevirecek.

ÖMER İLE KIVILCIM YÜZLEŞİYOR

Ünal ailesinde ihanetin yankıları sürerken Ömer ile Kıvılcım yüzleşecek. Kıvılcım’a hastalığını açıklayacak olan Ömer, bir başkasına aşık olmadığını, boşanmak istemesinin tek sebebinin hastalığı olduğunu belirtecek. Kıvılcım ise Ömer’in sözlerine tepki göstererek evden ayrılacak.