Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 3 Bölüm Full İzle! Show TV Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Tek Parça Youtube! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle

Çarşamba dizileri arasına dahil olan Sandık Kokusu yeni bölüm geldi. Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Karsu’nun hikayesi açığa çıktı. Sandık Kokusu yeni bölüme Filiz ile Karsu’nun geçmiş hesaplaşması damga vurdu. 20 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen Sandık Kokusu yeni bölümde Karsu ile Atilla’nın tanışma hikayesi dikkat çekti. İşte Sandık Kokusu 3 bölüm izle full tek parça ekranı..

Show TV çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu oldukça beğenildi. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın çalkantılı anne kız ilişkisinin yeni bölümü geldi. 20 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu 3 bölüm izle ekranı geldi. Her hafta çarşamba günleri yayına giren Sandık Kokusu yeni bölüme Filiz ile Karsu’nun hesaplaşması dikkat çekti. Kuzey’i Atilla’nın yanında gören Karsu, büyük bir korku yaşadı. Oldukça sert tepki gösteren Karsu geçmişe yolculuğa çıktı. 20 Aralık Çarşamba günü saatler 20.00 olduğunda yeni bölümü yayına giren Sandık Kokusu 3. bölümde Atilla ile Karsu’nun tanışma hikayesi işlenmeye başladı. Adana’dan İstanbul’a gelen Karsu, Reha defterini kapattı. İşte heyecan dolu hikayesiyle Sandık Kokusu 3 bölüm full izle linki..

SHOW TV SANDIK KOKUSU 3 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SANDIK KOKUSU 3 BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Sandık Kokusu yeni bölümde Kuzey’i Atilla’nın yanında gören Karsu yaşadığı korkunun esiri oldu. Atilla’ya oldukça sert tepki gösterdi. Hatasını anlayan Karsu, Atilla’dan özür diledi. Sandık Kokusu 3 bölüm full izle ekranında ikilinin tanışması ve sonrasında yaşanacaklar merakla beklenmeye başladı. Atilla’nın yaşadığı büyük değişim ardından izleyiciler ekran başına çivilendi. Sandık Kokusu yeni bölümün en çarpıcı sahnesi ise Filiz ile Karsu kavgası oldu. Bambaşka bir görünüme bürünen ve eline silah alan Atilla’nın gerçekte kim olduğu açığa çıktı. Sandık Kokusu dizisinde yıllar sonra Cennet Sitesi’nde karşılaşan Karsu ile Filiz’in hikayesi izleyenleri hüzne boğdu. Karsu’nun annesinin yanına taşınmaktan başka bir çaresi olmayınca olanlar oldu. Filiz onu bir süreliğine de olsa birlikte yaşamak için ikna etti. Karısının dönmeyeceğini anlayan Reha İstanbul’un yolunu tuttu. Atilla sitede göründüğünden çok farklı bir biçimde mekan basınca pandoranın kutusu açıldı. Tüm bunlar ve daha fazlası Sandık Kokusu yeni bölümde..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Sandık Kokusu oyuncuları şöyle; KARSU Özge Özpirinçci, FİLİZ Demet Akbağ, ATİLLA Metin Akdülger, REHA Necip Memili, OZAN Şahin Sancak, ŞÜKRAN İnci Şen, TÜRKAN Nalan Okçuoğlu, İPEK Arya Bozabalı, EKREM Emre Şen, GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu, TILSIM Mina Akdin, KUZEY Sarp Kaan Altınçapa, SELİN Miray Yeral

DİĞER VİDEOLAR