Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afra Saraçoğlu’nun set hali olay yarattı! ‘Saç makyaj 10 numara’ Mert Ramazan Demir detayı dikkatlerden kaçmadı

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak sosyal medya paylaşımları ile gündeme geldi. Saraçoğlu’nun setten paylaştığı hazırlık anları, Instagram’ın gündemine oturdu. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok

Yalı Çapkını’nda gösterdiği performans ile milyonların dikkatini çeken ayrıca yalnızca ülkemizde değil birçok dünya ülkesinde de geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Afra Saraçoğlu, son olarak sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Daha önce yaptığı bir açıklamada sosyal medyada aktif olmayı, şu an bir projede rol aldığı için ‘gerçeklik’ algının bozulacağı düşüncesi ile pek tercih etmediğini belirten Saraçoğlu, set hali ile olay yarattı.

Doğal güzelliği, renkli gözleri ve beyaz teni ile son dönemlerin en çok beğenilen isimleri arasında yer alan Afra Saraçoğlu, yalnız dış görünüşü ve kariyeri ile değil özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaz aylarında rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile tatil yaparken görüntülenen ancak ilişkisi hakkında asla bir açıklamada bulunmayan Saraçoğlu, son olarak ayrılık iddialarını doğrular nitelikte konuştu. Hayatında kimsenin olmadığını, birine de ihtiyaç duymadığını belirten güzel oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı iddialı paylaşım ile keyfinin yerinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

HAZIRLIĞI ÇOK BEĞENİLDİ

Pek aktif kullanmadığı Instagram hesabının hikayeler kısmından yeni bir paylaşım yayınlayan güzel oyuncu Afra Sarçaoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu. Makyaj sanatçısı Ali Rıza Özdemir’in kendisini hazırladığı set hallerini paylaşan Saraçoğlu, güzelliği ile adeta baş döndürdü. Ünlü oyuncunun o paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

“HALA SEVİYORSUN”

Afra Saraçoğlu’nun birkaç gün önce yayınladığı Instagram gönderisine yapılan bir yorum, sosyal medya kullanıcılarının ve magazincilerin dikkatlerinden kaçmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı Saraçoğlu’na şu şekilde seslendi: “Mert Ramazan Demir’i hala seviyorsun. Bu çok belli ama o unutmuş hayatına eğlencesine bakıyor en acısı.” Sosyal medya kullanıcısının bu yorumuna, güzel oyuncudan bir karşılık gelmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor