Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Oğlak Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyen kova erkeği, zekâsını en iyi şekilde kullanan oğlak kadını ile anlaşabilir mi? Kova erkeği ve oğlak kadınının anlaşmasının tek yolu ne?

Özgürlüğünden hiçbir zaman taviz

Kova burcu hava grubunda yer alır. Başarılı arkadaş ilişkileri ile bilinen kova erkekleri, yeniliklere de her zaman açıktır. Sosyal hayatlarını sürdürme konusunda hiçbir sınırlamayı kabul etmezler. Sıradan bir hayat yaşamak da kova erkeklerine göre değildir. Eğer bir kova erkeği ile ilişki yaşıyorsanız onun üzerinde baskı kurmamalı ve özgürlüklerine saygı duymalısınız.

Oğlak burcu kadınları, pratik yönüyle ön plana çıkar. Zekâsını doğru kullanabildiği için her zaman başarıya ulaşabilirler. Bu burcun kadınlarının mesafeli tavırları ise olumsuz bir özellik olarak değerlendirilebilir. Duygularını içlerinde yaşamaları nedeniyle etrafındaki insanlar tarafından soğuk damgası yerler. Bu tutumları nedeniyle aşk ilişkilerinde de sıkıntı yaşarlar.

Kova Erkeği ve Oğlak Kadını İyi Anlaşır mı?

Kova erkeği ve oğlak kadınının anlaşması bir hayli zordur. Bunun nedeni oğlak kadınının inatçı bir yapıya sahip olmasıdır. Bu burcun kısıtlayıcı olması da kova erkeği ile anlaşmasını zorlaştırır. Kova erkeği, oğlak kadınından bir şekilde etkilense de ilişki ilerledikçe zorluk çekebilir. İki burcun anlaşması için birbirlerini boğmamaları ve serbest bırakmaları gerekir.

Kova Erkeği ve Oğlak Kadını Cinsel Uyumu Nasıl Yakalar?

Kova erkeği ve oğlak kadını cinsel açıdan uyumludur. İkisinin de hayal gücünün geniş olması sayesinde cinselliği çok renkli bir şekilde yaşayabilirler. Ama ilk olarak ten uyumunu yakalamaları gerekir.

Kova Erkeği ve Oğlak Kadını Mutlu Bir Evlilik Yaşar mı?

Kova erkeği bir anlık heyecanla çok sevdiği oğlak kadını ile evlilik kararı alabilir. Ancak oğlak kadınının bir süre sonra baskıcı bir tutum takınması, onu bunaltabilir. Kova erkeği, eşinin baskıcı tutumu karşısında aldatma gibi yanlış bir yola sapabilir. Ancak zora gelememesi halinde kısa sürede boşanmaya karar vermesi de mümkündür. Bu nedenle oğlak kadınının çok baskıcı tutumdan kaçınması önemlidir. Eşine karşı anlayışlı olmak ve onun kendine özel bir alanının olmasına izin vermek, yapması gerekenler arasındadır.

Kova Erkeği ve Oğlak Kadını Nasıl Mutlu Olur?

Kova erkeği ve oğlak kadını, gereken çabayı gösterdikleri takdirde mutluluğu yakalar. Bu aşamada en fazla dikkat edilmesi gereken sınırları korumak ve o sınırlara saygı duymaktır. Ancak oğlak kadını ilişkilerde genellikle yöneten konumunda olmayı sever. Bu durum kova erkeğini çileden çıkarabilir.

Kova erkeği, eşini seviyorsa onun bu özelliklerine tahammül etmeyi öğrenmelidir. Bu sayede çiftin mutlu olması mümkündür. Ancak bir tarafın sürekli kendinden taviz verdiği ilişkilerin sonu genellikle mutlu sonla bitmez. Bazı şeyleri en başından konuşmak ve anlaşmaya varılamaması halinde yol yakınken ilişkiyi bitirmek daha doğrudur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!