Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Terazi Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Kova erkeğinin özgür ruhu ve zekâsının terazi kadını ile uyumu, birçok kişi tarafından merak edilir. Terazi kadını, kova erkeğini dengede tutmayı başarabilir mi?

Kova erkeğinin özgür ruhu

Kova erkeğini dinginlemek ve onu bir ilişkiye bağlamak ilk başta zor olur. Ancak bu burcun erkekleri karşısındaki kadını severse sadık kalmayı başarır. Bazen özgür ruhlarından taviz vererek aşklarını sürdürmeye çalışırlar. Kova erkekleri, dışarıda vakit geçirmeyi ve yeni arkadaşlıklar kurmayı sever. Etraflarında hep birileri vardır. Onlarla sevgili olacak kadınların da sosyal hayatlarına uyum sağlaması gerekir.

Terazi kadını, her zaman dengeli bir yapıda olmasıyla dikkat çeker. İlişkide sabır gösteren taraf hep o olur. Terazi kadını politik davrandığı için herkesle iyi geçinmeyi başarır. Ayrıca kibarlığıyla da her zaman takdir toplar.

Kova erkeği ve terazi kadınının anlaşması, yetiştirilme tarzı ve yaşam alışkanlıkları gibi süreçlerden etkilenir. İki burcun iyi anlaşması, empati yeteneklerine ve tolerans seviyelerine de bağlıdır. Karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı ile ilişkilerinin ömürlük olması mümkündür.

Kova Erkeği ve Terazi Kadını İyi Anlaşır mı?

Kova erkeği ve terazi kadını anlaşmayı güç de olsa başarabilir. Ancak çatıştıkları çok fazla nokta vardır. Terazi kadını için erkeklerle samimi dostluklar kurmak normaldir. Her ne kadar kova erkeği de özgürlüğüne düşkün olsa da beraber olduğu kadını bu konuda sınırlar. Sevgilisinin özgürlüğünü kısıtlaması, terazi kadınının çok fazla hoşuna gitmez.

Kova erkeğinin bazı konularda ketum olması da anlaşmazlıklara yol açar. Terazi kadını merak içinde sevdiğine telefon ederken karşısında isteksiz bir ses duyabilir. Bu nedenle iletişim sorunları yaşanması ve büyük tartışmaların çıkması bazen kaçınılmaz olabilir.

Kova Erkeği ve Terazi Kadını Cinsel Açıdan Uyumlu mudur?

Terazi burcu kadını, cinsel ilişkide kendini açmak için karşısındakine güvenmek ister. Bu nedenle ilişki sırasında kendisini kapatabilir. Kova erkeği ise cinsellikte özgür olmak ister. Terazi kadınını elde etmek için gereken sabrı gösterdiği takdirde cinsellikte istediği hazzı elde eder. Ancak sabredemediği takdirde yeni arayışlara girmesi kaçınılmazdır.

Kova Erkeği ve Terazi Kadınının Evlilikte Uyumu Nasıldır?

Kova erkeği ve terazi kadını, evlilikte pek de uyumlu değildir. Terazi kadını işleri sürekli kontrol altında tutmak ister. Bu nedenle yaptığı planlar, kova burcu erkeğini bunaltır. Terazi kadını kova erkeğinin bu tavırlarını gördükçe evliliği bitirmeyi bile göze alabilir.

Kova Erkeği ve Terazi Kadını İyi Bir Ebeveyn Olur mu?

Terazi kadınları, annelik konusunda oldukça başarılıdır. Çocukları ile sürekli iletişim halinde olarak sorunları çözmeye çalışırlar. Aynı zamanda onların geleceği ile yakından ilgilenirler. Kova burcu erkeği ise çocuklarına her zaman faydalı olmaya çalışır. Onlara iyi bir insan olmak için gerekli erdemleri öğretirler. Ancak çocuklarına karşı biraz mesafeli olmaları sorun yaratabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!