Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Yay Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler mi?

Özgür bir ruha sahip olduğu bilinen kova erkeğinin becerikli yay kadını ile olan ilişkisi acaba nasıldır? Kova erkeği ve yay burcunun anlaşmaları, sadece bunu yapmalarına bağlı…

Özgür bir ruha sahip

Kova burcu sosyalliğe olan düşkünlüğü ve özgür kişiliği ile bilinir. Kova erkekleri, dışarıda bir şeyler yapmayı sever. Yüksek zekaya sahip olmaları, başkalarına yol göstermelerini sağlar. Bu nedenle kova erkeklerinden akıl almak isteyen çok fazla kişi vardır. Onların etrafında her zaman birileri bulunur.

Yay burcu kadını, becerikli olmasıyla dikkat çeker. Yay kadınları, özellikle gençlik yıllarında aceleci hareket ederek pek çok hata yapabilir. Ancak hatalarından zamanla dönmeyi de başarırlar. Zekâsıyla ön plana çıkan bu burcun kadınları, yeniliklere açık olduğu için keşfetmeyi sever. Etraflarında bulunan insanlara karşı her zaman güler yüzlü olmaları da sevilen özellikleri arasındadır.

Kova Erkeği ve Yay Kadınının Anlaşması Mümkün mü?

Kova erkeği ve yay kadınının anlaşması konusunda astrologlar genellikle umutsuzdur. Bu iki burç, çok sık tartışma yaşar. İki burcun anlaşabilmesi için çok ciddi bir sabra ihtiyaçları vardır. İkisi de baskın olan kova ve yayın anlaşması için karşılıklı anlayış önemlidir.

Yay kadınları yaşadıkları ilişkide heyecan ister. Kovalar ise huzur ister. Aynı zamanda ilişki yaşadıkları kişiye güven duymaları da gerekir. İlişki sırasında sorun olan konulardan biri yay kadınının yoğun ilgisi, kovanın ise ilgisizliğidir. Kova burçları, karşılarındaki kişiye ilgi göstermek konusunda biraz pintidir.

Kova Erkeği ve Yay Kadınının Cinsel Uyumu İyi midir?

Kova erkeği, cinsel uyuma oldukça önem verir. Yay kadını ise duyguları aşırı yoğun olmadığı sürece kendini kapatır. Bu nedenle arada derin bir bağ yoksa cinsel birliktelik sırasında uyum yakalamak zordur.

Kova Erkeği ve Yay Kadınının Evliliği Nasıl Olur?

Kova erkeği ve yay kadını, evlilikte hiç uyumlu değildir. İlk sorunlar, nişan ve düğün aşamasında ortaya çıkar. Yay kadını lüks bir nişan, düğün ve çok iyi eşyalar ister. Kova erkeği ise çok lüks aramaz. Onun için sade eşyalar, sıradan bir ev yeterlidir. Yay kadını, evi kendince yönetmek ister. Ancak kova erkeği, yay kadınının koyduğu sınırlara uyma konusunda çok istekli değildir.

Kova Erkeği ve Yay Kadını İlişkisinde Mutlu Olmanın Yolu

Kova erkeği ve yay kadınının ilişkisinde, her ilişkide olduğu gibi mutlu olmanın belli başlı yolları vardır. Yay kadını, yeniliklerden hoşlanır. Ona ufak sürprizler yapmak, mutlu olması için yeterlidir. Ancak bu ufak sürprizler, maddi açıdan ufak olmamalıdır. Yay kadınları, lüks bir restoranda yemeğe götürülmekten ya da yükte hafif pahada ağır hediyelerden hoşlanır.

Kova erkekleri, beraber olduğu kadında dişilik görmek ister. Aynı zamanda özgün fikirlerden yola çıkarak bir şeyler yapmak da onları mutlu eder.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!