Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda Binbaşı Kimdir? Yaprak Dökümü Şevket Caner Kurtaran Kaç Yaşında? Caner Kurtaran Oynadığı Diziler

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Şevket rolüyle hafızalara kazınan Caner Kurtaran yeni adresi Hudutsuz Sevda dizisi oldu. Perşembe günleri yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisine Binbaşı karakteri dahil oldu. Sevilen oyuncu Caner Kurtaran’ın hayat verdiği Binbaşı kimdir merak edildi. Peki, Hudutsuz Sevda Binbaşı kimdir? Caner Kurtaran kaç yaşında? İşte merak edilenler..

Yaprak Dökümü dizisinde hayat

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İshak rolüyle ekrana çıkan Caner Kurtaran yeni adresi Hudutsuz Sevda dizisi oldu. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından Yaprak Dökümü dizisinde bir dönem Şevket rolüne de hayat veren Caner Kurtaran yeni yapımı için kolları sıvadı. Perşembe günleri ekran macerasına devam eden Hudutsuz Sevda dizisine Binbaşı dahil oldu. Her hafta perşembe günleri yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıka Hudutsuz Sevda dizisine Binbaşı rolüyle dahil olan Caner Kurtaran hayatı merak konusu oldu. 21 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Hudutsuz Sevda yeni bölüm öncesi Binbaşı araştırmaları sıklaştı. Peki, Hudutsuz Sevda Binbaşı kimdir? Yaprak Dökümü Şevket Caner Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Caner Kurtaran oynadığı diziler..

HUDUTSUZ SEVDA BİNBAŞI KİMDİR?

Perşembe günlerinin sevilen yapımı Hudutsuz Sevda dizisine taze kan geldi. Yaprak Dökümü Şevket rolüyle Türk halkının hafızalarında yer eden Caner Kurtaran, Hudutsuz Sevda kadrosuna katıldı. Hudutsuz Sevda dizisine Binbaşı karakteriyle dahil olan Caner Kurtaran hikayesi dikkat çekti. Halil İbrahim ve Rızvan, Fikret’in liderliğinde Yılmaz’a karşı birlik olunca olanlar oldu. Zeynep ve Nedime’nin kazanmış olmasına tahammül edemeyen Asiye bu barışı kabullenmedi ve harekete geçti. Halil İbrahim ve Zeynep’in aşkının tam ortasına bomba gibi düşen Binbaşı geldi.

CANER KURTARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Ekim 1978 İstanbul doğumlu Caner Kurtaran lise okurken tiyatroyla ilgilenmeye başladı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarında okumaya başladı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne geçti. 2005 yılında yayınlanan Kırık Kanatlar dizisi ile ekran yolculuğuna çıkan Caner Kurtaran ününe ün kattı. Reşat Nuri Güntekin’in eseri Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Şevket karakteriyle hafızalara kazındı. Caner Kurtaran yeni adresi Hudutsuz Sevda dizisi oldu.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 – Bir Deniz Hikayesi (Semih)

2015 – Acil Servis (doktor cenk)

2014 – Çırağan Baskını (Ali Suavi)

2013 – Huzur Sokağı

2012 – 2013 – Böyle Bitmesin

2012 – Araf Zamanı (Barış)

2011 – Sırat (Ahmet)

2011 – Gün Akşam Oldu (Kaan)

2010 – 2011 – Aşk ve Ceza (Mehmet)

2006 – 2007 – Yaprak Dökümü (Şevket)

2005 – Kırık Kanatlar (Öğretmen Mehmet)

2005 – Kurtlar Vadisi Irak (Sağdıç Ebu Ali )

2005 – Güz Yangını

2003 – Kasabanın İncisi

2000 – Yılan Hikayesi (Kapkaççı)

CANER KURTARAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN