Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başvurular başladı! 30 gün boyunca hiçbir faiz ödenmiyor! 10 bin TL’lik destek için…

İhtiyaç kredisi faiz oranları resmen sıfırlandı. Aktif Yatırım Bankası’nın bir iştirak şirketi olan N Kolay, 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisini anında hesaplara aktarıyor. Mobil üzerinden başvuru yetiyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranları

Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşıyan 30 güne kadar vadede faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi, nakit ihtiyacı olan vatandaşların faiz yükü ile karşılaşmadan ödeme almasını sağlıyor. Kolay Nakit uygulamasını hayata geçiren N Kolay, Aktif Bank bünyesinde ödeme faaliyetlerine devam ediyor.

10.000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı olanlara cazip kredi, finansman ve bankacılık ayrıcalıkları sunan N Kolay, başvuru yapanların hesaplarına anında ödemeleri aktarmaya devam ediyor. Bu kapsamda 30 gün boyunca 1 TL bile faiz ödemeden kredi kullanımı mümkün hale geliyor.

30 GÜNE KADAR FAİZSİZ KREDİ PAKETİ DEVREDE!

N Kolay tarafından nakde sıkışan vatandaşlara yönelik uygun kredi paketleri hayata geçirildi. Kolay Nakit, standart tüketici kredisine göre daha küçük tutarda ve tek taksitli olarak vatandaşlar tarafından ödemeler ya da POS harcamalarında kullanabileceği bir kredi olarak sunuluyor.

Maksimum 10 bin TL’ye kadar kullandırılacak kredi kapsamında 30 gün boyunca yüzde 0 faiz oranları uygulanacak. Bu sayede 30 gün içinde ödemeniz halinde 10 bin TL kredi tamamen faizsiz bir şekilde geri ödenebilecek. 30 güne kadar faizsiz olarak kullanılan kredi, vade süresinin uzaması ve 31 günden 60 güne kadar olması halinde yüzde 6,29 faiz oranları işlemektedir. Bu faiz oranlarında bile en çok 11 bin 635 TL toplam geri ödeme miktarı hesaplanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

N Kolay tarafından 30 gün boyunca faizsiz 10 bin TL kredi çözümünden yararlanmak isteyenlerin anında dijital kanallar üzerinden başvurularını yaparak bu avantajlı kredi seçeneğinden yararlanabilmektedir. Web sitesi üzerinden, N Kolay mobil uygulamasından veya Passo mobil uygulamasından başvuruların yapılması mümkündür.

Hali hazırda Aktif Bank müşterisi olanlar ise başvurularının hemen ardından 10 bin TL kredileri anında banka hesaplarına geçmektedir. Müşteri olmayan kişiler ise görüntülü görüşme ile başvuru işlemlerini tamamlayabilmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…