Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 656 Bölüm Full İzle CANLI! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Arka Sokaklar yeni bölüm yayınlandı. 22 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar yeni bölümde Seval ve Mehmet komiser ekibe katıldı. Arka Sokaklar Burcu Kara ile Pamir Pekin yapıma dahil oldu. Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar 656 bölüm full izle ekranı geldi. İşte Arka Sokaklar son bölüm izle Youtube tek parça linki..

Televizyon tarihinin en eski yapımlarından Arka sokaklar yeni bölüm geldi. 22 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar’da Rıza babadan, “Bize normali lazım değil zaten. Bizde arızasız kim var ki?” sözü dikkat çekti. “Bugün 10 askerinize veda edeceksiniz. Hem de İstanbul’un göbeğinde” sözü duyuldu. Kanal D ekranının en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar 656. bölümde Cansu’nun, Emre’ye olan kızgınlığı bir türlü bitmek bilmedi. Emre kendini affettirmeye çalıştı. Arka Sokaklar yeni bölümde uyuşturucu bağımlısı Okan satıcılara borçlanınca ekip harekete geçti. Kız arkadaşı Seçil tehlikeye düşünce olanlar oldu. Teröristler tarafından kızı kaçırılan Mevlüt kızını bulmanın yollarını aramaya başladı. Evleneceği gün müstakbel eşi Serdar’ın ölüm haberini alan Aylin, Serdar’ın halasının Elif’i almaya geleceğini öğrendi. İşte Arka Sokaklar 656 bölüm full izle linki..

KANAL D ARKA SOKAKLAR 656 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 656 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

22 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar 656. bölümde Seval ve Mehmet komiser geldi. Arka Sokaklar 656. bölümde Mehmet, arkadaşını şehit eden Ramo’nun peşine düştü. Mehmet, Ramo’nun İstanbul’da olduğunu öğrendikten sonra yapacaklarını düşünmeye başladı. Ramo’nun ekibe kötü bir sürprizi oldu. Mehmet ve ekip Ramo’nun kalleş eylemini durdurabilecek mi merak edilmeye başladı. Arka Sokaklar son bölümde Cansu’nun, Emre’ye olan kızgınlığı bir türlü bitmedi. Emre kendini affettirmeye çalıştıkça olanlar oldu. Uyuşturucu bağımlısı Okan satıcılara borçlandı. Kız arkadaşı Seçil bu yüzden tehlikeye düştü. Teröristler tarafından kızı kaçırılan Mevlüt kızını bulmanın yollarını aramaya başladı. Bu durum acılı babayı Şehmuz’la yüzleştirdi. Arka Sokaklar Aylin felaketi yaşadı. Serdar’ın halası Elif’i almak için gelince Aylin ikilemde kaldı. Hostes Merve ekibimize muhbirlik yapmaya başladı. Hüsnü’ye ilgi duyan Merve onun başına bela oldu. Daha fazlası bu akşam Arka Sokaklar yeni bölümde..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Pamir Pekin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Burcu Kara, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe

DİĞER VİDEOLAR