Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eylül Öztürk’ün eşine ve ailesine ‘ölüm’ tehditleri yağdı! Tek tek ifşa etti! ‘Borcun 200 bin dolar oldu…’

Sosyal medya fenomenleri hakkında yürütülen soruşturmaya dahil edilen Eylül Öztürk, ailesinin bir süredir tehdit edildiğini açıkladı. Öztürk’ün o paylaşımları, ağızları bir karış açıkta bıraktı. İşte ayrıntılar…

Sosyal medya fenomenleri hakkında

Oyunculuk kariyeri ile de bilinen ancak milyonlarca kişi tarafından ‘sosyal medya fenomeni’ olarak tanınan Eylül Öztürk, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladı. Fenomenler hakkında yürütülen soruşturmaya Dilan Polat dosyasından dahil edilen ve bu süreçte de mallarına ve hesaplarına tedbir amaçlı el konulan Öztürk, son olarak tüyleri diken diken eden paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekti.

Dilan- Engin Polat çiftinin tutuklanmalarının ardından Polat’ın seneler önce Instagram hesabı üzerinden ‘Şampiyonlar Ligi’ notu ile paylaştığı fotoğrafta yer alan pek çok isim, soruşturmaya dahil edildi. Şu an için devam eden soruşturma neticesinde şirketlerine kayyum atanan, hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulan isimlerden biri de Eylül Öztürk oldu. Bu olayların çok öncesinde eşi ve iki çocuğu ile birlikte Amerika’ya taşınan ve bu taşınmanın yalnızca çocuklarının eğitimleri için olduğunu belirten Öztürk, tüm yaşananların üzerine kendini savunan açıklamalarda bulundu.

Amerika’da yalnızca okul dönemlerinde kalacağını yazları ise Türkiye’de olacağını ve suçlamaların hiçbirini kabul etmediğini belirten Eylül Öztürk, şirketlerine ve kazançlarına dair tüm evrakları YouTube kanalı üzerinden yayınladı. Ayrıca savcılığa da istenilen tüm belgeleri sunduğunu ve kaçak olmadığını belirten Öztürk, son olarak eşine ve ailesine gelen tehditleri ifşa etti. ‘Hayatımı mahvettiniz’ diyen Öztürk’ün o paylaşımları sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte ayrıntılar…

TEK TEK YAYINLADI

Sosyal medya hesabı üzerinden yeni gönderiler yayınlayan Eylül Öztürk, bir süredir eşine tehdit maillerinin gönderildiğini ayrıca Türkiye’de olan aile bireylerinin de farklı numaralar üzerinden aranarak tehdit edildiklerini açıkladı. Eşine gelen mailleri ifşa eden Öztürk, sosyal medyanın ve magazinin gündemine bomba gibi düştü.

“BİZİ KİM KORUYACAK?”

Maillerden yeni haberdar olduğunu ve sonrasında da hemen avukatlarını harekete geçirdiğini belirten Öztürk, son gelen maili de paylaştı. Öztürk, o paylaşıma şu notu düştü: “Az önce paylaştığım gibi bir sürü mail var. En son mail bugün geldi hatta onu da paylaşayım. Babamın telefon numarasından anneme, babama, teyzeme kadar herkesin bilgisine sahipler, orada üzerini sildiğim numara babamın şahsi cep numarası. Ayrıca onu da uzun zamandır yabancı bir numaradan arıyorlarmış. Benim hepsinden yeni haberim oluyor. Tüm ailemiz ile ilgili tehdit ediliyoruz. Bir bitcoin hesabına 200 bin dolar göndermemiz isteniyor. Bu ne zamana kadar devam edecek? Ailemizi ve bizi kim koruyacak?”