Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 22 Aralık 2023 Puan Durumu! 22 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu 2023 araştırması yapan izleyiciye son dakika bilgisi geldi. 22 Aralık Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1285. bölümde gelinler Meksika yemeği Tavuklu Fajita yaptı. Gelinim Mutfakta Yeşim, Gelinim Mutfakta Aleyna, Gelinim Mutfakta Tuğba ve Gelinim Mutfakta Gamze arasında birinci belli oldu. Peki, 22 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Kanal D canlı yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında günün kazanan ve kaybeden gelinleri merak konusu oldu. Her hafta 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yola devam ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta finali daha geldi çattı. 22 Aralık Cuma son günü olan Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu 2023 belli oldu. Kanal D Gelinim Mutfakta canlı yayınlanan altın yarışında gün sonu bir gelin çeyrek altın, bir gelin 10 adet altın bilezik kazandı. Hafta boyunca en düşük puanları alan gelin ile kayınvalidesi de elendi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin hafta finalinde 4 geline Tavuk Fajita ödevi verdi. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin en beğendiği Tavuklu Fajita tabağını seçti. Peki, 22 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen 22 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=4IgtfbdB09E

22 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

22 Aralık Gelinim Mutfakta takibi yapan izleyicilere son durum mesajı geldi. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında 4 gelin ile kayınvalidesi altın yarışına devam etti. Her gün bir çeyrek altın her cuma hafta finalinde 10’ar gramlık 10 adet bilezik kazanan gelinler yarışa devam etti. 22 Aralık Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1285. bölümde kim birinci oldu merak edildi. 22 Aralık Gelinim Mutfakta yeni bölüme Gönül kaynana ile gelini Tuğba arasındaki kriz damga vurdu. Hafta finali bölümünde Gelinim Mutfakta Aleyna hediye alan Gönül kaynana gelinini çıldırttı. Aleyna’ya çatal bıçak takımı hediye alan Gönül kaynanaya tepki yağdı. Gönül kayınvalide Aleyna’ya aldığı hediyeyle ortalığı yangın yerine çevirdi. Gönül kaynana gelini Tuğba ise yeri göğü inletti. Gelinim Mutfakta Gamze olay için, “Bence Aleyna’ya verdiğin değeri gelinine vermiyorsun” yorumunu yaptı. Sunucu Nursel Ergin de, “Haklı kız” dedi. Gelinim Mutfakta Tuğba, “Ben seni baş tacı ediyorum sen beni herkese karşı alaşağı ediyorsun. Ben onun insanları nasıl sevdiğini görüyorum. Bir de beni nasıl sevdiğini görüyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

GELİNİM MUTFAKTA 22 ARALIK PUAN DURUMU

22 Aralık Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1285. bölümde hafta finali yapıldı. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu araştırıldı. 22 Aralık Cuma yayınında Gelinim Mutfakta kazananı ve kaybedeni belli oldu. Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde 4 gelin Meksika yemeği Tavuklu Fajita yaptı. İlk tadımı sunucu Nursel Ergin yaptı ve en beğendiği tabağı yapan Aleyna’ya 5 puan verdi, Gamze ise 1 puan aldı. Ardından kayınvalideler tadıma geçti ve gelinlerinin tabaklarını bulup 5 puan vermeye çalıştı. İşte Gelinim Mutfakta toplam puan durumu..

TUĞBA- 16

ALEYNA- 16

YEŞİM- 15

GAMZE- 8

GELİNİM MUTFAKTA 4 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU 2023

22 Aralık Cuma günü yayınlanan hafta finali bölümünde puanlar verildi. Gelinim Mutfakta Yeşim, Gelinim Mutfakta Aleyna, Gelinim Mutfakta Tuğba ve Gelinim Mutfakta Gamze arasında haftanın birincisi oldu. 22 Aralık Gelinim Mutfakta toplam puan durumu açıklandı. 22 Aralık Gelinim Mutfakta yarışmasında günün çeyrek altınını Aleyna kazandı ve yakasına taktı. 22 Aralık Gelinim Mutfakta 10 bilezik kazanan ise Yeşim oldu. Hafta boyunca en düşük puanları alan Gamze ile kayınvalidesi Hatice yarışmadan elenecekken vazgeçildi. Gelinim Mutfakta bu hafta kimse elenmedi. İşte Gelinim Mutfakta 22 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 68

ALEYNA- 67

YEŞİM- 81

GAMZE- 60

DİĞER VİDEOLAR