Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 45 Bölüm Fragman TIKLA İZLE! Kızılcık Şerbeti Yeni Fragman! Doğa Pembe’ye Savaş Açtı!

Yeri göğü inleten Kızılcık Şerbeti yeni fragman geldi. Doğa’nın bambaşka biri olduğu Kızılcık Şerbeti fragman 45 bölüm fragmanı yayına girdi. Ömer ölmedi ama Kıvılcım’ı Ertuğrul’un kolunda görünce ölmüşten beter oldu. Doğa Fatih’le gizli nikah kıyıp konağın hanımı oldu. “Alev gelene kadar” deyip bombanın pimini çekti. İşte Kızılcık Şerbeti 45. bölüm fragmanı..

Yeri göğü inleten Kızılcık

Kızılcık Şerbeti yeni fragman bekleyenlere flaş haber geldi. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından yer gök inledi. Pembe, Abdullah, Alev, Fatih, Nilay, Nursema cephesinde bütün devreler yandı. 22 Aralık Cuma günü ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 44 bölüm izle full hd tek parça ekranı milyonlarca izleyici tarafından izlendi. Şerbeti 44. bölüm özeti geldi. Boşanma kararında ciddi olan Abdullah Pembe’ye mahkeme celbi gönderince olanlar oldu. Alev aşkına sahip çıktı ve eve giden Abdullah’ı yalnız bırakmadı. Kızılcık Şerbeti son bölüm fragman her şeyi ortaya çıkardı. Fatih’le bir kez daha evlenen Doğa evin yeni hanımı oldu ve Pembe’ye kapıyı gösterdi. Entrikalarla dolu Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Taş üstünde taş kalmayan Kızılcık Şerbeti fragman 45 bölüm fragmanı haberimizde..

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 45 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti fragman 45 bölüm fragmanı yayına girdi. Cuma akşamlarının yıldız dizisi Kızılcık Şerbeti son bölümde ortalık bir hayli karıştı. Alev için ailesini ardında bırakan Abdullah mutlu olma arayışına başladı. Bütün suçun kendisinde olduğunu söyleyen Apo tüm dengeleri değiştirdi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman milat oldu. Abdullah eve konuşmaya geldiği sırada Alev de gelince şoke oldu. “Seni yalnız bırakmak istemedim” deyip Pembe ve çocukların karşısına çıkan Alev her şeyi itiraf etti. Mustafa, Nilay, Umut ve Nursema’nın bu ilişkiden haberi olduğunu söyleyen Alev yeri göğü inletti. Kızılcık Şerbeti 44. bölüm izleyenler şaştı kaldı. Kızılcık Şerbeti Ömer tam her şeyi düzeltecekken Kıvılcım’ı Ertuğrul’un kolunda görünce üzüntüden kahroldu.

KIZILCIK ŞERBETİ 45. BÖLÜM FRAGMANI

Hastalığını ve her şeyi Kıvılcım’a anlatan Ömer onu geri kazanacağını sanarken tamamen kaybetti. 29 Aralık Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 45. bölüm fragmanı ağızları bir karış açık bıraktı. Yılbaşı kutlaması yapan tüm aile Ajda Pekkan şarkılarıyla coştu. Gecenin en kilit anı ise Fatih’le evlenen Doğa’nın söyledikleri oldu. Fatih’in Doğa’yla evlendiğini öğrenen Pembe çıldırdı. Doğa’dan, “Bunların bir bedeli olmalı” dedi, Pembe, “Sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun” dedi. Doğa ise “Fatih’in karısı oluyorum. Bu evde gidecek birisi varsa o da sensin. Çünkü bundan sonra bu evin hanımı da hakimi de benim. Tabi Alev gelene kadar” deyince olanlar oldu.