Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtiyaç kredisinde tüm masraflar sıfırlandı! Enpara’dan 50 bin TL’lik destek için yeni hesap! Başvurular devam ediyor

Acil nakit ihtiyacı olanlara Enpara’dan uygun kredi seçenekleri sunulmaya başladı. Bu kapsamda masrafları sıfırlayan Enpara, aylık düşük taksit tutarı ile kredi kullandıracak. İşte en uygun ihtiyaç kredisi…

Acil nakit ihtiyacı olanlara

Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında birçok kişi nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çözümlerine başvurmaya devam ediyor. Ancak artan faiz ortamında ihtiyaç kredisi faiz oranları da yükseldi.

Hem yüksek faizler hem de artan kredi masrafları nedeniyle ihtiyaç kredisi kullanmak zorlaştı. QNB Finansbank çatısı altında dijital bankacılık hizmetleri veren Enpara ise uygun vade ve kolay ödeme koşulları ile masrafsız kredi kampanyasını başlattı.

DOSYA MASRAFSIZ VE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ FIRSATI!

Enpara tarafından düşük faizli ve dosya masrafsız, kullanması oldukça kolay ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Yeni yıla girmeden hemen önce kredi başvurunuzu yaparak uygun oranlar ile kredi taksit hesaplamasının yapılmasının sağlayabilirsiniz.

Masrafsız ihtiyaç kredisi sunan Enpara, özellikle dijital bankacılık alanında sunduğu masrafsız işlemleri ile birçok avantaj sağlayan Enpara, uygun geri ödeme koşullarına sahip faizsiz kredi fırsatlarını da sunuyor. Tamamen 0 TL masraf ile kolay kullanıma sahip kredi imkanı sunuluyor. Dijital kanallar üzerinden başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından şubesiz bankacılık ayrıcalıklarından yararlanma imkanından faydalanabilirsiniz.

50 BİN TL MASRAFSIZ İHTİYAÇ KREDİSİ HESAP TABLOSU

Enpara tarafından 50 bin TL avantajlı ihtiyaç kredisi için yapılan örnek hesaplamaya göre, 36 ay vadede aylık 3.301 TL taksit hesaplaması yapılıyor. Vade süresine ve kredi miktarına göre ödeme oranları da değişiyor.

Daha düşük miktarda kredi kullanımları için ayrıca Enpara tarafından Ek Para seçenekleri de sunuluyor. Bu sayede Enpara müşterisi olan vatandaşların acil nakit ihtiyaçları için anında akit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaları mümkündür. Avantajlı faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi kullanılabiliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Enpara ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin öncelikle Enpara mobil uygulamasından müşteri olmaları gerekiyor. Ardından müşteri olma sürecini tamamlayan kişiler kredi başvurularını yaparak masrafsız kredi avantajlarından yararlanabilirler.