Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Başak burcu erkekleri, samimi tavırları ile dikkat çeker. Aynı zamanda titizlikleri de oldukça meşhurdur. Başak erkeğinin bu özelliklerine uyum sağlamak için ne yapmak gerekir?

Başak burcu erkekleri, samimi

Başak burcu erkeklerinin en bilinen özelliği düzene ve planlı olmaya verdikleri önemdir. Bu burcun erkekleri, aşırı gösterişi sevmez. Daha sıradan bir yaşam ister. Hataya tahammüllerinin olmaması ve her şeyi kontrol etmek istemeleri ise olumsuz özellikleri arasındadır.

Başak erkekleri, duygularından çok mantıkları ile hareket eder. Bu nedenle onlara uyum sağlamak güçleşir.

Duygularını Dile Getirmesini Sağlayın

Başak erkeğinin size duygularını açması, uzun sürebilir. Onu teşvik ederek duygularını daha rahat ifade etmesini sağlayabilirsiniz. Yapmanız gerekenlerden biri kendi duygularınız konusunda açık olmaktır. Kendi duygularınız konusunda ne kadar açık olursanız o da duygularını kolayca açar.

Onu Güldürün

Başak erkekleri, kendisini güldürecek birilerine her zaman ihtiyaç duyar. Kendisi mantık çerçevesinde hareket ettiği için onun ciddiliğini kıracak birisini bulduğunda mutlu olur. Ufak espriler yaparak onun yüzünü güldürmeniz mümkündür.

Samimi Olmayı İhmal Etmeyin

Başak erkeği her zaman samimiyetten ve dürüstlükten yanadır. Kendiniz hakkında ne denli dürüst olursanız, onu daha kolay etkilersiniz. Olumsuz özellikleriniz ve zayıf yönleriniz konusundaki dürüstlüğünüz, başak erkeğinin gözünde artı puan almanızı sağlar.

Temizliğe Dikkat Edin

Başak erkeğinin en bilinen özelliği temiz ve düzenli olmasıdır. Karşılarındaki kadından da aynı özelliklere sahip olmasını beklerler. Siz de temizliğinize dikkat ettiğiniz takdirde anlaşmanız önünde hiçbir engel kalmaz.

Yaptıklarına Karşı Minnettarlığınızı Gösterin

Başak erkeği etraflarında bulunan kişilere yardımcı olmayı sever. Beraber olduğu kadına ev işleri konusunda yardımcı olur. Ancak yaptıklarının takdir görmesini de her zaman bekler. Bu nedenle yeri geldiğinde başak erkeğini övmeniz son derece önemlidir.

Enerjik Olun

Başaklar, yüksek bir enerjiye sahiptir. Gerekli durumlarda bu enerjiye adapte olmanız son derece önemlidir. Eğer tembel bir yapıya sahip olursanız başak erkeği, sizinle bir ilişkiye başlama konusunda isteksiz davranır.

Zekânızı Kullanın

Başak erkekleri zekâya önem verir. Her zaman karşılıklı oturup konuşacakları bir kadın ararlar. Kendinizi entelektüel olarak geliştirdiğiniz takdirde başak erkekleri ile daha iyi anlaşırsınız.

Sosyalleşmeyi Bir Süre Erteleyin

Başak erkekleri, sevdikleri ile baş başa vakit geçirmeyi sever. Sürekli kalabalık bir ortamda olmak, sık sık arkadaş buluşmalarına gitmek onlara göre değildir. Baş başa vakit geçireceğiniz bir ortam sunarak başak erkeğini etkileyebilirsiniz.

Onu Her Zaman Destekleyin

Başak erkekleri, kariyerleri ve hedefleri için çok çalışır. Onun bu çabasının her zaman desteklenmesi, motivasyonunun diri tutulması açısından önemlidir. Başak erkeğini hedeflerine ulaşma noktasında teşvik edebilirsiniz. Bu sayede size olan güveni daha fazla artar ve siz de ilişkinizin geleceği için hayaller kurmaya başlayabilirsiniz. Başak erkekleri, disiplinli çalışmaları ile hedeflerine kısa sürede ulaşır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!