Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Her zaman ciddi tavırları ile dikkat çeken oğlak erkeği, perdelerini kaldırdığında kedi gibi olabilir. Oğlak erkeğini kendinize âşık etmeniz için işe yaradığı kanıtlanan bu taktikleri kullanabilirsiniz.

Her zaman ciddi tavırları

Oğlak erkekleri genellikle otoriter insanlar olarak bilinir. Aynı zamanda inatçılıkları da dillere destandır. Dışarıdan sert görünen oğlak erkekleri, bazen son derece çekingen hareket edebilir. Onların gizli tutmaya çalıştıkları bir duygusallıkları vardır.

Oğlak erkeklerinin önemli bir özelliği de hırslı olmalarıdır. Çalışkandırlar ve iyi yerlere gelmek için yoğun bir çaba sarf ederler. Oğlak erkeklerinin inatçı bir yapıya sahip olmaları, onlarla ilişki yaşamayı zorlaştırır. İstemedikleri bir şeyi onlara dikte etmek doğru değildir. İstedikleri bir şey içinse sonuna kadar çaba gösterirler. Peki, bu burcun erkekleri kadınlardan ne ister?

Onlar İçin Arkadaşlık Her Şeyden Önemlidir

Oğlak erkekleri, hayatlarına alacakları kadını ilk olarak tanımak ister. Bunun en iyi yolu ise arkadaşlıktır. Onunla iyi bir arkadaş olduktan sonra duygularınızı açabilirsiniz. Arkadaşlık sürecinde duygularınızı nasıl açacağınız konusunda fikir edinmeniz mümkün olur.

Esprili Kadınlardan Hoşlanırlar

Oğlak erkekleri, gülmeyi sever. Bu nedenle onun yanında bol bol espri patlatabilirsiniz. Esprilerinizle ve şen şakrak kişiliğinizle onu kolayca etkilemeniz mümkün olur.

Her Koşulda Desteklenmek İsterler

Bir iş başvurusunda, önemli bir kararda ya da size duygularını açtığında oğlak burcu erkeğine destek olmalısınız. Sizin desteğinizi her zaman arkasında hissettiği takdirde sizden etkilenmesi daha kolay olur. Ancak bu desteğinizde samimi olmanız önemlidir. İçinizden gelmediği takdirde onu destekliyormuş gibi görünürseniz bunu hemen fark eder.

Zeki Kadınları Severler

Zeki kadınlar, oğlak erkeklerinin ilgisini çeker. Kariyer sahibi, bağımsız bir kadınla beraber olmak onun hayalidir. Onun yanında sanattan, siyasetten ve kültürel konulardan bahsedebilirsiniz. Sizi ilgiyle dinleyecek ve ne denli akıllı olduğunuzu gördükçe sizden daha fazla etkilenecektir.

Donanımlı olduğunuz konuların sayısını artırarak da oğlak erkeğini etkileyebilirsiniz. Eğitimlere katılarak ve bol bol kitap okuyarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Sadakate Önem Verirler

En sadık burçların başında oğlaklar gelir. Oğlak burcu erkeği bir kadınla beraber olduğu takdirde onu aldatmaz. Ona her zaman sadık kalmaya çalışır. Fakat aynı sadakati karşı taraftan görmek ister. Siz de kendisine sadık kaldığınız takdirde el üstünde tutulursunuz.

Ailesine ve Arkadaşlarına Saygılı Olmanızı İsterler

Oğlak burcu, ailesine düşkündür. Aynı zamanda arkadaşları da onun için değerlidir. Onun önem verdiği kişilere, sizin de değer vermenizi beklerler. Bu sayede ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Özellikle annesine düşkün olan oğlak erkekleri, sizden de annesine karşı hassas davranmanızı ister.

Romantik Bir Kadın İsterler

Oğlak erkekleri, karşılarındaki kadının kendilerine romantik bir şekilde davranmasını ister. Ancak burada samimiyet son derece önemlidir. Ona karşı davranışlarınızda her zaman samimi olmalısınız. İçten bir öpücük ve ufak bir sarılma bile oğlak erkeğini etkilemek için yeterli olabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!