Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Saygı ve sevgiyle dolup taşan terazi erkeklerini mutlu etmek isteyen bir kadın neler yapmalı? Verdiğimiz tavsiyelere uyduğunuz takdirde terazi erkeğini kolayca kendinize âşık edebilirsiniz.

Saygı ve sevgiyle dolup

Mantık denilince ilk akla gelen burçlardan biri terazidir. Her zaman mantıklı kararlar alan bu burcun erkekleri, duygusal olmasıyla da dikkat çeker. Kadınlara karşı naziktirler ve çok iyi bir sevgili olurlar. Aşk olmadan yaşayamayan terazi erkekleri, sürekli bir arayış halindedir. Bu arayış doğru insanı bulana kadar devam eder. Terazi erkeği ile beraber olan kadın sürekli kendini mutlu edecek sürprizlerle karşılaşır.

Terazi erkekleri, değişken yapısı nedeniyle ilişkilerini zora sokabilir. Kadınlarla sürekli flört eder gibi konuşurlar. Bu nedenle her şey yolundayken aldatılabilir ya da terk edilebilirsiniz. Böyle durumlarla karşılaşmamak için vereceğimiz taktikleri mutlaka uygulamalısınız.

Kendinizden Emin Olun

Terazi burçları etraflarında her zaman kendinden emin kadınlar görmek ister. Bu nedenle duygularınızı net bir şekilde ona ifade etmekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvendiğinizi görürse sizinle birlikte olmak için can atar.

Giyiminize Dikkat Edin

Nasıl giyindiğiniz, terazi erkeği için önemlidir. Cesur ve kendinden emin bir giyim tarzı ile onu etkileyebilirsiniz. Şık olmalı ve modayı takip etmelisiniz. Ancak kendinize özgü bir stilinizin olması da onun hoşuna gidecektir.

Onu Şaşırtacak Sürprizler Yapın

Terazi burcu erkekleri, sürprizlerden hoşlanır. Ona ufak tefek sürprizler yapabilirsiniz. Ayrıca onu şaşırtacak hamleler de yapmalısınız. Örneğin aniden öpmek, hiç beklemediği bir anda ona sarılmak yapacağınız hamleler arasında yer alabilir.

Arkadaşlarınızı ve Onun Arkadaşlarını Önemseyin

Terazi erkekleri, arkadaşlığa son derece önem verir. Arkadaşlarınızla ya da onun arkadaşlarıyla ortak buluşmalar ayarlayabilirsiniz. Bu sayede sizin ne denli eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunuzu görür.

Bazen Uzaklaşın

Terazi erkeğinin çok üstüne düştüğünüzde onu kaybetme ihtimaliniz vardır. Bu nedenle bazı adımların ondan gelmesini beklemelisiniz. Sürekli etrafında olmak yerine kendinizi özletecek şekilde hareket etmelisiniz. Ufak ayrılıklar, ilişkinizin daha kuvvetli hale gelmesini sağlar.

Eğlenceli Ortamlar Yaratın

Eğlence, terazi erkekleri için son derece önemlidir. Bu nedenle eğlenecekleri ortamlar yaratarak onları mutlu edebilirsiniz. Sürpriz bir seyahat ya da sinema, konser daveti; terazi erkeğinin bir hayli hoşuna gider. Bu sayede ilişkinizi adım adım evliliğe doğru taşıyabilirsiniz.

Hayvanları Sevin

Terazi erkekleri beraber olacakları kadında merhamet duygusunun ağır basmasını ister. Yardıma ihtiyacı olan insanlara, hayvanlara iyi davranarak onun dikkatini çekebilirsiniz.

Güçlü Bir Kadın Olduğunuzu Gösterin

Terazi erkeğini etkilemek için güçlü bir kadın olduğunuzu ona göstermelisiniz. En ufak bir zorlukta yıkılmayan ve her türlü zorluğun üstesinden gelebilen kadınlar, terazi erkeğini daha fazla etkiler. Ağlama krizlerine giren, her zorlukta başkalarından medet uman kadınlar, ona göre değildir. Gücünüzü ona gösterdiğiniz takdirde uzun ömürlü bir ilişki yaşamanız için önünüzde engel kalmaz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!