Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onların zekalarını asla hafife almayın! Şeytana pabucunu ters giydirirler… İşte en zeki burçlar

Burçların zeka düzeylerine yönelik değerlendirmelerde bulunan astroloji uzmanları, çalışmalarının sonuçlarını yayınladı. İşte astroloji uzmanlarına göre zekaları asla hafife alınılmaması gerekilen o burçlara ilişkin ayrıntılar…

Burçların zeka düzeylerine yönelik

Astrologlara göre 12 burcun tamamı belirli konularda farklı özelliklere sahiptir. Kimi burçlar güzellikleri ile öne çıkarken kimileri ise daha çok zekaları ile adlarından söz ettirirler. Bazı burçlar kıskanç bazıları ise oldukça rahattır. Farklılıkların yanı sıra bazı konularda benzer özellikler sergileyen burçların da olduğunu belirten astroloji uzmanları, bu noktada pek çok kişi için önemli olan ‘zeka düzeyi’ kavramına dikkat çekti.

Kimi insanların duygusal zekalarının yüksek olduğunu ve bu sayede de empati yeteneklerinin gelişmiş olduğunu belirten astroloji uzmanları, bazılarının ise yüksek IQ seviyeleri sayesinde her türlü duruma karşı bir planlama yapabildiklerini ifade etti. ‘Zeka küpü’ olarak değerlendirilen burçlar ile arkadaşlık kurmanın, sevgili olmanın, evlenmenin kişilerin hayatlarını oldukça kolaylaştıracağını da belirten uzmanlar, o burçlara ilişkin tüm detayları sıraladı.

ASLAN BURCU

Aslan burcu, burçlar aleminin en egosu yüksek burcu olarak bilinir. Her ortamda liderliği ele alma özelliğine sahip olan Aslanlar, bunu tamamen zekaları ile hallederler. Her konuda mutlaka bir fikre sahip olan ve bu sayede de ortamlarda ışıl ışıl parlayan Aslanlar, yüksek zeka düzeyleri sayesinde yakın çevrelerinin de hayatlarını kolaylaştırırlar.

İKİZLER BURCU

İkizler burçları sosyallikleri ile bilinir. Her ortama adapte olabilme yeteneğine sahip olan İkizler burçları, pratik zekaları ile de dikkatleri üzerine çeker. Üretkenlik konusunda oldukça iddialı olan ve bu özelliği ile de yakınlarına da destek olan İkizler burçları, ortamların aranan isimlerinden biri olarak öne çıkar.

KOVA BURCU

Özgürlüğüne olan düşkünlüğü ile bilinen Kova burçları, zekaları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Astrolojinin en akıllı burcu olarak nitelendirilen Kovalar, ilginç fikirleri ile yakınlarını adeta büyüler. Konulara objektif yaklaşarak olayları hızlı çözümleyebilen Kovalar, bu sayede büyük kaosların oluşmasını da engelleyebilirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!