Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Tam bir ev erkeği olan yengeçler, karşılarındaki kişiden de belli hassasiyetler bekler. Sevdiğini çok önemseyen yengeç erkeğini tavlamak için bu önerilerimizi uygulamalısınız.

Tam bir ev erkeği

Yengeç burcu erkekleri, sevdikleri için her şeyi yapacak güce sahiptir. Onlar için aileleri ve arkadaşları her zaman ön plandadır. Sevdiklerini mutlu etmek için her şeyi yapan yengeç erkekleri, bazen haddinden fazla hassas olabilir. Bu nedenle olmadık bir anda size küsebilir ve kendilerini iletişime tamamen kapatabilirler. Karamsar yapıları da yengeç erkeklerini dezavantajlı kılan özellikler arasındadır.

Yengeç erkekleri ortada bariz bir problem varken bile sorunlarla yüzleşmekten kaçınır. Kendi kendine ciddi problemleri çözmekle uğraşmak, hiçbir kadın için cazip değildir. Ancak illa yengeç erkeği diyorsanız aşağıda belirttiğimiz detaylara dikkat etmelisiniz.

Kariyer Sahibi Olan, Hedefleri Olan Kadınları Severler

Yengeç erkekleri, kadınların her zaman belli idealleri olması gerektiğine inanır. Kendinizi geliştirmeniz, yeni bir şeyler öğrenmeniz onlara cazip gelir. Size kariyeriniz konusunda her zaman destek olurlar.

Dengeli Davranın

Yengeç erkeği her zaman kendini güvende hissetmek ister. Karşısındaki kişinin dengesiz davranışları, yengeç erkeğinin canını sıkabilir. Bu nedenle hareketlerinizde, tavırlarınızda her zaman tutarlı olmalısınız.

Örneğin bir kadının iş hayatına daha fazla önem vermesi ve bu nedenle yengeç erkeğini ihmal etmesi, olumsuz davranışlar arasındadır. Yengeç erkeği ile evlenen kadının kendi ailesine daha fazla önem verip eşinin ailesini ihmal etmesi de sorun yaratabilir. Bu gibi konularda göstereceğiniz hassasiyet sayesinde yengeç erkeği ile ilişkinizi daha mutlu şekilde sürdürebilirsiniz.

Duygularına Karşılık Verin

Duygularına karşılık bulmak, yengeç erkekleri için son derece önemlidir. Saçınızı okşadığında kedi gibi kucağına kıvrılmak ya da onun göğsünde ağlamak, yengeç erkeğinin kendisini güçlü hissetmesini sağlar. Ona ihtiyacınız olduğunu bildiği için kendini daha huzurlu hisseder.

Maddi Açıdan Bağımsız Olun

Yengeç erkeği duygusal anlamda kendisine bağımlı olmanızı istese de maddi açıdan bağımsız olmanızı tercih eder. Bir iş sahibi olmanız ve kendi paranızı kazanmanız, yengeç erkeğini cezbeder.

Jestlere Açık Olun

Yengeç erkeği sevdiği kadına jestler yapmayı sever. Bu jestler bazen son derece küçük olabilir. Ama ufak jestlere bile sevinebilen bir kadın, yengeç erkeğini etkiler. Küçük jestlere sevinmeyi bilirseniz büyük jestlerin geleceğinden de emin olabilirsiniz.

Onu Övün

Yengeç erkeği, tüm erkekler gibi takdir edilmekten hoşlanır. Ufak jestlerini, olumlu hareketlerini överek onu mutlu edebilirsiniz.

Fikirlerinizi Açıkça İfade Edin

Yengeç erkeği ile çatışmamak için onun her dediğini onaylamak, doğru bir davranış değildir. Bunun yerine kendi fikirlerinizi tutarlı bir şekilde savunmalısınız.

Giyiminize Özen Gösterin

Kendi bakımınıza özen göstermeniz de önemli detaylardan biridir. Güzel giyinmek, her zaman bakımlı olmak; yengeç erkeğini kendinize bağlamanızı sağlar. Kendinize özel bir parfüm kullanarak, kokunuzla yengeç erkeğinin zihninde iz bırakabilirsiniz. Öte yandan saçlarınız da her zaman iyi görünmelidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!