Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Sizinle sonuna kadar gitmeye razı olan ve sadakatini koruyan akrep kadınları, beraber oldukları erkekte pek çok özellik arar. İşte akrep kadınlarının erkeklerde aradığı özellikler…

Sizinle sonuna kadar gitmeye

Akrep burcu kadınlarının pek çok olumlu özelliği vardır. Sorumluluk alabilen akrep kadınları, yaratıcı yönlerini de her zaman ön plana çıkarmayı başarır. Ailelerine karşı ilgili olmaları evlilik için onları ideal kılar.

Akrep kadınları, eleştiriye pek fazla açık değildir. Yanlışlarını kabul etmek istemez ve suçu hep başkasında ararlar. İyi niyetle yaptığınız bir davranış bile onlar için problem teşkil edebilir. İlişkinizi sürdürürken akrep kadınlarının bu gelgitleri ile baş etmeniz zor olabilir.

Dürüstlük Onun İçin Her Şeyden Önemli

Akrep burçlarının en önem verdiği konu her zaman dürüstlüktür. Yalanınızı yakaladığı takdirde kolay kolay affetmezler. Bu nedenle olayları doğru aktarmaya dikkat etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da olduğunuz gibi görünmektir. Sırf onu etkilemek için oyunlar oynamak ve farklı biri gibi görünmek doğru değildir.

Gizeminizi Koruyun

Akrep kadını, beraber olduğu erkeği adım adım keşfetmek ister. Her şeyinizi ona aktarmadan önce biraz gizemli kalmanızda fayda vardır. Böylece sizi çözmek ister. Her buluşmanızda yeni bir yönünüzü keşfeder. Onu meraklandırarak ilgisini daha fazla artırabilirsiniz.

Güven Verin

Akrep kadınının beraber olduğu erkekte aradığı özelliklerden biri güvendir. Ona güven vermek için yalan söylememeli ve her zaman dürüst olmalısınız. Dürüstlüğünüzü davranışlarınızla da göstermeniz önemlidir. Habersiz bir şekilde telefonlara çıkmamak, ortadan kaybolmak, randevuları iptal etmek; size olan güveninin sarsılmasına neden olur.

Baskıcı Olmayın

Akrep kadını; kıyafetine karışan, gereksiz kıskançlık yapan ya da onu baskı altında tutmaya çalışan bir erkekten hoşlanmaz. Kendisi de bazen baskıcı olsa da beraber olduğu erkeğin ona karışmasını istemez. Bu nedenle akrep kadınına karşı daha hoşgörülü bir tavır takınmalısınız.

İlişkinizde Tutkuyu Eksik Etmeyin

Akrep kadını tutkuya ve heyecana çok önem verir. Özellikle flört döneminde onu heyecanlandırmanız önemlidir. Flört dönemini istediğiniz kadar uzatabilir ve bu süreçte onu etkileyecek tavırlar sergileyebilirsiniz.

İhmal Edilmeye Tahammülü Yoktur

Akrep kadınları, sevdikleri erkeğin hayatına dâhil olmak ister. İhmal edilmek onlara göre değildir. Onu ihmal etmediğinizi göstermek için arkadaş buluşmalarına ve aile görüşmelerine davet edebilirsiniz. Böylece sizi ve çevrenizi daha iyi tanır.

Onu Takdir Edin

Akrep kadını her zaman takdir edilmek ister. Arkadaş ortamında, dışarıda ya da baş başayken onu takdir etmelisiniz. Böylece gururu okşanır. Akrep kadını ile beraber olmak isteyen erkeklerin pek çok fedakârlık yapması gerekebilir. Flört aşamasında gerçekten kaliteli bir beraberlik yaşayıp yaşamayacağınıza karar verebilirsiniz. Hislerinizden emin olduğunuz takdirde ilişkinizin geleceği için çaba sarf etmelisiniz. Böylece uzun süreli bir beraberlik imkânı ortaya çıkar. Akrep kadınları iyi bir eş ve anne olmak konusunda da başarılıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!