Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Yaşamayı çok seven ve her zaman enerjik olan koç kadını, nasıl erkeklerden hoşlanır? Eğer bu özelliklere sahipseniz koç kadınının sizi beğenmemesi için hiçbir sebep yoktur.

Yaşamayı çok seven ve

Koç kadını, hayata pozitif bakmasıyla bilinir. Güçlü bir karaktere sahip olması da onun olumlu özelliklerinden biridir. Her zaman cesurdur ve etraflarında bulunan kişileri de cesaretlendirmeyi bilirler.

Koç kadınının olumsuz olarak nitelendirilebilecek özelliklerinden biri kibirli bir yapıya sahip olmalarıdır. Bazen umursamazlıklarıyla insanı çileden çıkarırlar. Aynı zamanda kıskanç bir karakteri de olan koç kadını ile ilişki yaşamak bir nebze zordur. Bu kadınlar, iş hayatında oldukça hırslıdır ve bu sayede kariyerlerinde hızlı bir şekilde yükselirler.

Güvene Önem Verirler

Koç kadınları için güven her şeyin önünde gelir. Onun güvenini zedeleyecek davranışlardan kaçınmalısınız. Eğer koç kadını ile flört ediyorsanız başka kadınları unutmanız gerekir. Sizin başka kadınlara da yeşil ışık yaktığınızı fark ederlerse ilişkinizin kısa sürede sonu gelir. Aynı zamanda yalan söylemek, kendinizi farklı biri gibi tanıtmak; koç kadınını sizden uzaklaştırır.

Özgürlüğünü Kısıtlamayın

Koç kadınları sürekli dip dibe ilişkilerden hoşlanmaz. Sürekli onunla beraber programlar yapmak, bunalmasına yol açar. Kendinize özel bir arkadaş ortamınız, hedefleriniz olmalıdır. Koç kadını kendisine özel bir alanı olmasına önem verir. Bu nedenle sizin de kendi hayatınızı yaşamanızı ve birbirinize çok fazla bağımlı olmamanızı ister.

Her Zaman Net Olmalısınız

Koç kadınları, kafası karışık erkeklerden hoşlanmaz. Ona karşı hislerinizde net olmalısınız. Böylece size daha kolay bir şekilde güvenirler. Duygularını zorlanmadan açarlar. Bir konu hakkında düşüncelerinizi net şekilde belirtmeniz önemlidir. Ayrıca duygularınızı açıklamak konusunda da ketum olmamalısınız.

Küçük Detaylara Değer Verin

Koç kadınları her zaman kendilerini değerli hissetmek ister. Özellikle küçük ayrıntılar onlar için önemlidir. Sevdiği bir sanatçının konserine alacağınız iki bilet, sevdiği bir yemeği hazırlayıp onu evinize çağırmanız; hoşuna gidecek davranışlar arasındadır.

Tutkularınızla İlişkinizi Canlandırın

Tutkulu erkekler, koç kadınları için daha caziptir. Flört aşamasında onu ne denli arzuladığınızı gösterebilirsiniz. Bu nedenle flört aşamasını bir nebze uzun tutmakta fayda vardır.

Her Zaman Merak Uyandırın

Koç kadınları, beraber oldukları erkeklerin her zaman farklı yönlerini keşfetmek ister. Maceracı kişiliğiniz, planlarınız ve günlük aktiviteleriniz onlarda merak uyandırmalıdır. Ne denli sürprizli bir karakter olduğunuzu onlara ispatlayabilirsiniz.

Çalışkan ve Başarılı Karakterler, Koç Kadınları İçin İdealdir

Koç kadınları, kendi güçlü karakterlerine yakışacak bir erkek ister. Bu nedenle kariyer sahibi erkeklerden hoşlanırlar. Kariyeriniz için gereken çabayı sarf etmeli ve hedeflerinize emin adımlarla koşmalısınız. Zor zamanlarda takındığınız tutum da koç kadınları için önemlidir. Zor zamanlarda hemen pes etmemeli ve güçlü bir duruş sergilemelisiniz. Çalışkan ve başarılı erkekler, koç kadınının kalbini kısa sürede kazanır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!