Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Son Bölüm Kim Elendi? Masterchef Dün Kim Elendi? Masterchef Kim Elendi 24 Aralık 2023

Büyük final gecesini iple çeken Masterchef yarışmacıları arasından bir kişi daha eksildi. 24 Aralık Pazar akşamı yayınlanan Masterchef son bölümde elenen isim belli oldu. 7 kişi kalan Masterchef mücadelesinde elenen yarışmacı herkesi şoke etti. Peki, Masterchef son bölüm kim elendi? 24 Aralık Masterchef en son kim elendi? İşte yanıtı..

Büyük final gecesini iple

Masterchef son bölüm kim elendi merak edilen konu başlıklarından oldu. Ekran başındaki izleyicilerin dört gözle beklediği bir eleme gecesi daha geride kaldı. 24 Aralık Pazar akşamı yayınlanan Masterchef All Star yarışında giden kalan belli oldu. Masterchef son bölümü izleyemeyen vatandaşlar Masterchef kim elendi 24 Aralık 2023, Masterchef te dün kim elendi 2023 araştırması yaptı. 7 kişi kalan Masterchef kim kazandı belli oldu. Sergen, Esra, Batuhan ve Eren yer aldığı eleme potasından çıkamayan isim açıklandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu jüri olduğu Masterchef kimler kaldı haberimizde. Peki, 24 Aralık Masterchef en son kim elendi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF SON BÖLÜM KİM ELENDİ?

Masterchef 24 Aralık 2023 son bölüm izlendi. Milyonların pürdikkat takip ettiği yemek yarışında Masterchef elenen yarışmacı açıklandı. Dünyaca ünlü Danilo, Mehmet ve Somer şefler elenen ismi açıkladı. 24 Aralık Pazar akşamı yayınlanan Masterchef eleme gecesinde potadaki isimler iki aşamalı eleme oyunu oynadı. Masterchef 189. bölümde son ikiye kalan isimden Batuhan yolun sonuna geldi. Masterchef All Star sezonuna 8. olarak veda eden Masterchef Batuhan vedası herkesi üzdü.

24 ARALIK MASTERCHEF EN SON KİM ELENDİ?

Masterchef son bölüm eleme oyununda Eren, Batuhan, Sergen ve Esra yarıştı. Yarışmacılar ilk etapta 3 farklı renkteki karnabahar ve muskat ile yaratıcı tabaklar yaptı. Oyunun ilk etabında en yüksek puanı alan Eren oldu. En düşük puanı ise Esra aldı. İkinci etapta Somer şefin tabağı Baked Alaska yapıldı. İkinci etapta Eren 37, Batuhan 34,5, Sergen 43 ve Esra 36,5 puan aldı ve sona kalan isim Batuhan oldu. Masterchef Batuhan, “Bu sene benim için çok farklı oldu. Gerçekten çok mutluyum. istediğim kupayı kaçırdım ama daha güzel şeyler elde ettim. Elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğim. Sezon kapanışı yapmış oldum, bundan başka pota oyunu yok. All Star döneminde çok iyi bir süreç geçirdim. Hayallerim var hepsini hayata geçireceğim” dedi.