Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Türkiye’de şaşırtan veda! En Genç Şef Ödülü’ne layık görülmek istenirken ceketini çıkarmak zorunda kaldı!

Finale doğru adım adım giden Masterchef Türkiye’de şaşkınlık yaratan bir veda yaşandı. Jüri üyelerinin öve öve bitiremedikleri o isim, son çıkışta yarışmaya veda etti. İşte MasterChef Türkiye’de yaşanan son gelişmelere dair ayrıntılar…

Finale doğru adım adım

Senelerdir televizyon ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yer alan Masterchef Türkiye’de final hazırlıkları başladı. Survivor All Star için geri sayımın devam ettiği şu günlerde MasterChef Türkiye’de 2023 şampiyonunun belirlenmesine sayılı bir zaman kaldı.

Bu sene All Star kadrosu ile reyting rekorlarını tazeleyen MasterChef Türkiye, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Takım oyunlarının sona erdiğinin duyurulduğu yeni bölümde ayrıca hüzünlü bir veda da yaşandı. Jüri üyelerinin ‘Elimizde olsa seni En Geç Şef Ödülü’ne layık görürüz’ dedikleri o isim, ceketini çıkarmak zorunda kaldı.

SON DÜZLÜKTE VEDA ETTİ

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanmış olan yeni bölümünde her zaman olduğu gibi bir kez daha kıyasıya bir mücadeleye tanıklık edildi. Eleme potasında olan Esra, Batuhan, Sergen ve Eren iki etaptan oluşan eleme oyununda tüm yeteneklerini sergiledi.

İlk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı tabaklar hazırlayan eleme adayları, jüri üyeleri tarafından puanlandı. Puanlama neticesinde Eren birinci olurken Esra sonuncu olarak kayda geçti.

Eleme etabının ikinci ayağında yarışmacılardan Somer Şef’in imza tabaklarından olan Baked Alaska’yı yapmaları istendi. İkinci etabın galibi bir kez daha Eren oldu. Gecenin en başarısız ismi ise Batuhan olarak açıklandı. Böylelikle Batuhan finale giden yolda ceketini çıkarmak durumunda kalan yarışmacı olarak kayda geçti.

MEHMET ŞEF’İN KONUŞMASI DUYGULANDIRDI

Hayallerinden vazgeçmeyeceğini belirten Batuhan’a Mehmet Şef’ten duygusal bir karşılık geldi. Mehmet Yalçınkaya, Batuhan’a şu şekilde sesledi: “Yarıştığın sezonda elimizde bir imkan olsaydı Yılın Genç Şef Ödülü’nü sana verirdik. Bugün sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın ya da dikkatsizlik sonucu. Bu senin kariyerinden ve altınından herhangi bir gram eksiltmez. Biz senden memnunuz. Buraya iyi ki geldin, teşekkür ediyoruz. Allah yolunu açık etsin.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor