Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayatınızın en büyük hatası, onlara sırrınızı vermek olur! Dedikoducu burçlar peş peşe sıralandı… Aman dikkat!

Bazı burçların tam bir sır küpü olduklarını belirten astroloji uzmanları, bazılarının ise yakın uzak demeden tüm ilişkilerine dair dedikodu yapma potansiyelinde olduklarını ifade etti. Peki, en dedikoducu burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

Bazı burçların tam bir

Sır tutmak, ikili ilişkiler adına en önem verilen konu başlıkları arasında yer alır. Gerek arkadaşlık ilişkilerinde gerek ise de daha duygusal ilişkilerde karşıdaki kişiye güvenebilmek, o ilişkinin devamlılığı açısından oldukça önemlidir. Bu noktada bu kavram ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulunan astroloji uzmanları, sır tutma konusunda pek de başarılı olmayan burçlara dikkat çekti.

Bazı burçların tamamen dedikoduya düşkünlüğünden bazı burçların ise kindarlıklarından ötürü sır tutma konusunda sınıfta kaldıklarını belirten astroloji uzmanları, o burçları peş peşe sıraladı. İşte sırrınızı vermeden önce 40 kere düşünmeniz gereken o burçlara ilişkin ayrıntılar…

BAŞAK BURCU

Kendi hayatlarında oldukça düzenli olan Başak burçları, iş sır tutmaya gelince pek de başarılı bir grafik sergilemez. Başkalarının sırlarını bilmekten hoşlanmayan Başaklar, çenelerini tutamadıkları için bir başkası ile o sırrı paylaşma gereği duyarlar. Bu, Başak burçlarının isteseler de değiştiremedikleri özellikleri arasında yer alır. Kendi özelliklerinden yola çıkarak her an her yerde sırlarının ifşa edilebileceği korkusunu yaşayan Başaklar, bu neden ile kendilerini en yakınlarına dahi açmamayı tercih ederler.

KOÇ BURCU

Koç burçları için ‘sır’ diye bir kavramın varlığı oldukça gereksizdir. Aceleci ve heyecanlı yapıları sebebi ile sırları açığa çıkarmak konusunda hiç de çekingen davranmayan Koçlar, bu neden ile güçlü ilişkiler kurmakta zorlanırlar.

AKREP BURCU

Akrep burcu, burçlar aleminin en gizemli burcu olarak bilinir. Bu neden ile ne kendini açmayı ne de bir başkasının kendisini açmasını istemeyen Akrepler, bazı dönemlerde oldukça tehlikeli olabilir. Bir başkasının sırrını paylaşmaktan çekinmeyen Akrepler, bu paylaşımı dedikoduyu sevdikleri için değil kuyruklarına basıldığı için yaparlar. Yani, bir Akrep burcuna zararınız dokundu ise ona seneler önce dahi vermiş olduğunuz bir sırrın açığa çıkması an meselesidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!