Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki aylık hamile Tuğçe Tayfur açtı ağzını yumdu gözünü! Ayrılık iddialarına öyle bir karşılık verdi ki… ‘Yok artık’

Son dönemlerde özel yaşantısı ile gündemden düşmeyen Tuğçe Tayfur, son olarak eşinden boşanacağına yönelik ortaya atılan iddialar ile adından söz ettirdi. Bir süredir magazin sayfalarını süsleyen iddialara karşı sessizliğini bozan Tayfur’un sözleri, olay yarattı. İşte detaylar…

Son dönemlerde özel yaşantısı

Usta sanatçılar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Kariyer yolculuğunda babasının izinden gitmeye karar veren Tayfur, şimdilerde daha çok özel hayatı ile gündemi meşgul ediyor.

Bir süre önce eski sevgilisinden şiddet gördüğü ve tehdit edildiği iddiaları ile gündeme gelen ve o süreçte de açıklamaları ile olay yaratan Tuğçe Tayfur, işin yargıya taşındığını ifade etmişti. Henüz o açıklamalarının taze olduğu günlerde yeni bir aşka yelken açarak herkesi adeta şoke eden Tayfur, geçtiğimiz aylarda Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Tayfur’un ani evliliği gündeme bomba gibi düşerken ünlü isimden son olarak hamilelik açıklaması geldi.

Hamile olduğu haberini sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak sevenlerini heyecanlandıran Tuğçe Tayfur, birkaç gün önce şaşkınlık yaratan hamlesi ile dikkat çekti. Eşi ile çekilmiş olduğu fotoğraf karelerini Instagram hesabından kaldıran Tayfur’un boşanma kararı aldığı ileri sürürken ünlü isim iddialara karşı daha fazla sessiz kalamadı. İşte Tayfur’un dikkat çeken o açıklamalarına dair ayrıntılar…

FOTOĞRAFLARI NİYE SİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Tuğçe- Muhammet Aydın çiftinden yeni bir haber geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden eşi ile çekilmiş olan yeni bir karesini yayınlayan Tayfur, ayrılık iddialarına karşı sessizliğini bozdu.

Instagram profilini daha profesyonel bir hale getirmek istediği için aile fotoğraflarını silme kararı almış olduğunu belirten Tayfur, çıkan ayrılık dedikodularına “Hemen ayrıldılar, öyle oldu, böyle oldu” ifadeleri ile tepki gösterdi.

YENİ ŞARKI HAZIRLIĞI

Şimdilerde hamile olduğu bilinen Tayfur ayrılık iddialarını net bir dil ile yalanlarken sevenleri ile müjdeli bir haber paylaştı. Ayrılık iddialarına adeta isyan eden Tayfur, şöyle bir açıklamada bulundu: “Yemin ediyorum Instagram sizin gerçek hayatınız olmuş valla ya. Ne yapsak başka yere çekiyorsunuz. Bebek gelseydi bir hayırlısıyla. Şarkı çıkaracağım, bunu konuşsak?”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün
Sıradaki Haber Gülben Ergen’in Serenay Sarıkaya çıkışına tepkiler büyüyor