Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Reytinglerde zirve el değiştirdi! Kızılcık Şerbeti hikayesi ile ezdi geçti… Herkes onları konuşuyor!

İlk sezonunda da başarılı işlere imza atan ancak ikinci sezonu ile izleyicilerin gönüllerine resmen taht kuran Kızılcık Şerbeti, son bölümü ile olay yarattı. Açıklanan reytingler, Kızılcık Şerbeti’nin başarısını gözler önüne serdi. İşte ayrıntılar…

İlk sezonunda da başarılı

Senaryoları, ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenilerek oluşturulmuş olan Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti, son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer almaya devam ediyorlar. İki dizide de gerçek hayat kesintilerine yer verilmesi izleyicilerin dikkatlerini büyük ölçüde çekerken reytinglerde de kıyasıya bir rekabetin yaşanmasına yol açtı. Sevilen iki yapımın aynı günde yayınlanması da rekabetin iyiden iyiye kızışmasına sebep oldu.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu ile güçlü bir çıkış yakalayan Kızılcık Şerbeti, o dönem içerisinde bir süredir yayında olan Yalı Çapkını’nı bir hayli zorladı. Reytingler ile açığa çıkan sonuç iki yapımın da iddiasını gözler önüne sererken bu sezon işler tam tersine döndü. Geçtiğimiz yıl reyting listesinin zirvesinde yer alan Yalı Çapkını, bu yıl yerini Kızılcık Şerbeti’ne kaptırdı. Özellikle Kızılcık Şerbeti’nin son bölümü, izleyiciler tarafından saatlerce gündemde tutularak farkını ortaya koydu.

ÜSTÜNLÜĞÜ GÜNDEM YARATTI

Seyran- Ferit ikilisinin hikayesinde bir kavuşma yaşanmaması, Yalı Çapkını izleyicilerinin canlarını sıkmaya başladı. Hikayenin bir şekilde sürekli olarak başa sarmasından, aşıkların kavuşamamalarından dert yanan izleyiciler, rotalarını Kızılcık Şerbeti’ne çevirdi. Reytingler ile de gözler önüne serilen bu tercih, gündeme bomba gibi düştü.

AB ve ABC1 gruplarında çift haneli izlenme oranlarına ulaşan Kızılcık Şerbeti, son bölümü ile bir kez daha olay yarattı. Üstünlüğü ele alan dizi, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

9 SAAT GÜNDEMDE KALDI

Sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, son bölümü ile de olay yarattı. Sevilen yapım, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile tam 9 saat boyunca X’in TT listesinde yer aldı. #Kıvılcım etiketi 7 saat, #Doğa ve #Alev etiketleri 4’er saat, #Pembe etiketi ise 3 saat boyunca X kullanıcılarının en çok konuştukları arasında öne çıktı.