Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yuvacıkspor’dan çok ‘baba’ galibiyet! “1-3”

BAL 2. Grup’ta onurlu mücadelesine devam ediyor. Siyah beyazlılar, Babaeski deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü ve puanını 16’ya çıkardı.

BAL 2. Grup’ta onurlu

ÖMER CAN’DANDUBLE

Son derece bozuk bir zemin üzerinde oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Yuvacık’ın golleri ikinci yarıda geldi. 63’te savunma arkasına atılan topta kaleciden dönen topu Ömer Can Tangüner tamamladı ve Yuvacık ekibi maçta 1-0 öne geçti. İlk golü atan Ömer Can ikinci golde resital sundu. Bu futbolcu ceza sahasına topla sokuldu ve tam köşeye topu bıraktı.

ÇORLU GELİYOR

Skor 2-0’ken Yuvacıkspor Ömer Can’ın düşürülmesi ile penaltı kazandı, Tolunay Bekçi penaltı vuruşunda kaleciyi geçemedi. Siyah beyazlıların üçüncü golü Alper Bayraktar ile geldi. Fatih’in şık pasında topu alan ve Kocaelispor’dan tanıdığımız Alper attığı golle maçı kopardı. 90+3’te ev sahibi ekibin golü puan için yeterli olmadı. Yuvacıkspor bu galibiyet ile puanını 16’ya çıkardı ve haftayı dokuzuncu sırada tamamladı. Yuvacıkspor 30 Aralık Cumartesi şampiyonluk adayı Çorluspor’u konuk edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”