Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Kafes Final Mi Yapıyor? Altın Kafes Bitti Mi? Altın Kafes Final Mi Oldu? ATV Altın Kafes 5 Bölüm Fragman

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinden Onur ile idealist öğretmen Zeynep’in hikayesini işleyen Altın Kafes dizisi final kararı geldi. Pazar akşamları ATV’de yayınlanan Altın Kafes dizisi reyting kurbanı oldu. Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’ün başrollerinde olduğu Altın Kafes final günü belli oldu. Peki, Altın Kafes neden final yapıyor? İşte yanıtı..

Her pazar akşamları ekrana gelen Altın Kafes dizisinden flaş karar geldi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül’ün paylaştığı Altın Kafes final kararı geldi. Her hafta pazar günleri saatler 20.00 olduğunda ATV ekranında yayına giren Altın Kafes 4 bölüm izle ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Çok sayıda vatandaşın takibinde olan Altın Kafes 5 bölüm fragman yayınlandı. Bir yandan yeni bölüm incelemesi yapılırken bir yandan da Altın Kafes final mi yapıyor sorusuna yanıt arandı. Peki, Altın Kafes final mi oldu? Altın Kafes bitti mi? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Altın Kafes yeni bölüm fragmanı..

ALTIN KAFES FİNAL Mİ YAPIYOR? ALTIN KAFES BİTTİ Mİ?

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül’ün bulunduğu Altın Kafes dizisi pazar gününe yerleşti. Her hafta pazar günleri yeni bölümü yayınlanan Altın Kafes son bölümde Onur’un Zeynep’e karşı tavırları değişti. Cihan havuza atlayınca Zeynep kurtuldu. Cihan, bu yaşananın bir kaza olmadığından emin oldu. Zeynep’in geçirdiği kaza herkesi telaşlandırırken yaşananlar Onur’u değiştirdi. ATV ekranında yayın hayatına devam eden Altın Kafes dizisinde final kararı alındı. Reyting yarışına daha fazla dayanamayan Altın Kafes final geldi.  Tüm bunların yaşandığı Altın Kafes dizisi 5. bölümde ekran macerasını noktalayacak.

ALTIN KAFES 5 BÖLÜM FRAGMAN

Milyonların takibinde yer alan Altın Kafes fragman yayınlandı. ATV pazar dizilerinden olan Altın Kafes son bölüm Onur soğuk bir iş adamından sevgi dolu, telaşlı bir nişanlıya dönüştü. Altın Kafes son bölümde Zeynep ölümle burun buruna gelse de ilk kez Onur’un samimi duygularını görünce mutlu oldu. Onur Beyoğlu’nun eşi olma yolunda adım adım ilerleyen Zeynep’in gözleri aşktan kör oldu. Bu yolda ayağına takılacak sırlar, azılı düşmanlar, intikam ateşiyle yanıp tutuşanlar olduğunu aklından bile geçmedi.

ALTIN KAFES 4. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR