Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Sevgi dolu olan yengeç kadınları bazen melankolik bir yapıya bürünebilir. Onun bu melankolik yapısına uyum sağlamak için ne yapmak gerekir? İşte yengeç kadınının erkeklerde aradığı özellikler…

Sevgi dolu olan yengeç

Burçlar, yeni bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişi hakkında fikir edinmenizi sağlar. Yeni tanıştığınız bir kişinin burcunu öğrenerek karakteristik özelliklerini tahmin edebilirsiniz. Bu sayede ilişkinin geleceği hakkında bir fikriniz olur.

Yengeç burcu olan kişilerin de kendine has belli özellikleri vardır. İnsanlara her zaman sevgi gösterilerinde bulunan yengeç kadınları, anaç tavırları ile dikkat çeker. Bu nedenle erkekler, yengeç kadınını evlenecek kadın olarak görür. Duygusal bir yapıya sahip olan yengeç kadınları, bazen kararsız kalabilir. Aynı zamanda insanlara güven duymakta da zorlanırlar. Yengeç burcu kadınları, iş hayatında çok fazla idealist değildir. Sevdikleri işi yapmak, onlara her zaman daha keyifli gelir.

Bir yengeç kadını ile beraber olmak isteyen erkeğin onun özelliklerini bilmesi ve buna uygun bir şekilde hareket etmesi önemlidir. Yengeç kadını ile beraber olmak isteyen erkekler, bu tavsiyelerimizi asla göz ardı etmemelidir.

Dürüst Erkeklerden Hoşlanırlar

Yengeç kadını, dürüstlüğe ciddi manada önem verir. En ufak bir yalanınızı yakalaması halinde sizden uzaklaşır. Bu nedenle ona karşı her zaman dürüst davranmanızı ister. Yengeç kadını, zeki yapısı sayesinde yalan söylediğinizi hemen anlayabilir.

Romantizmi İlişkinizden Eksik Etmeyin

Yengeç kadını için önemli unsurlardan biri romantizmdir. Romantik sürprizler çok hoşuna gider. Mum ışığında yenilecek bir yemek ya da baş başa sahilde oturmak; yengeç kadınını mutlu etmeye yeter. Gözlerinin içine bakarak okuyacağınız şiirler ya da romantik bir dans da yengeç kadını için caziptir.

Evde Takılmaya İstekli Olun

Yengeç kadını evde vakit geçirmeyi sever. Beraber olduğu erkeğin de evde vakit geçirmeye istekli olmasını bekler. Dışarıda planlanan bir arkadaş buluşması yerine evde sevdiğiyle baş başa olmak, yengeç burcu kadını için daha idealdir.

Güzel Bir Koku Kullanın

Yengeç burcu kadını her zaman güzel kokulardan hoşlanır. Etkileyici bir koku ile onun yanına gittiğiniz takdirde aklında yer etmeniz daha kolay olur.

Hatasız İlerleyin

Yengeç kadınları, hataları kolay kolay affetmez. Onunla ilişkiniz olduğu sürece hata yapmamaya dikkat etmelisiniz. Böylece ilişkiniz daha uzun ömürlü olur.

Bol Bol Sürpriz Yapın

Yengeç burcu kadınları sürprizleri sever. Onu düşündüğünüz belli etmenin en güzel yolu ufak tefek hediyeler alarak kalbini kazanmaktır.

Sözlerinizi Mutlaka Tutun

Yengeç burcu kadınları, boş konuşmaları ve vaatleri sevmez. Gerçekleştiremeyeceğiniz sözler vermeniz, onun sizden uzaklaşmasına neden olur. Örneğin tarihi belli bir yemek planınız varsa onu son anda iptal etmeniz canını sıkar. Öte yandan bir yere zamanında gitmemeniz de yengeç burcu kadınları için can sıkıcıdır. Bu tür detaylara dikkat ederek ilişkinizin uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!