Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş Müjgan Öldü Mü? Aydan Şener Diziden Ayrıldı Mı? Kanal D Üç Kız Kardeş Müjgan Kim?

Kanal D’nin salı günleri ekrana gelen yapımı Üç Kız Kardeş kadrosunda yer alan Aydan Şener akıbeti merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş dizisinde Uzay’ın annesi Müjgan rolüne bürünen Aydan Şener yapımdan ayrıldı mı araştırılmaya başladı. Uzay’ın sırları bir bir ortaya çıktı. Dönüş’ün Serdar’la evleneceğini öğrenen Uzay annesi Müjgan’ı bıçakladı. Peki, Üç Kız Kardeş Müjgan öldü mü? Aydan Şener diziden ayrıldı mı? İşte yanıtı..

Kanal D'nin salı günleri

Her hafta salı günleri ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde hareketlilik başladı. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan ve oğlu Uzay dönemine darbe vuruldu. 26 Aralık Salı günü ekrana gelen Üç Kız Kardeş yeni bölümde 1981 yılında Türkiye güzeli Aydan Şener akıbeti merak konusu oldu. Üç Kız Kardeş dizisine Uzay’ın annesi Müjgan rolüyle dahil olan Aydan Şener dizide bıçaklandı. Dönüş’ün Serdar’la evleneceğini öğrenen Uzay iyice delirdi ve annesi Müjgan’ı bıçakladı. Türkiye güzeli Aydan Şener’in hayat verdiği Müjgan karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölümde bıçaklanan Müjgan öldü mü merak konusu oldu. Peki, Üç Kız Kardeş Aydan Şener diziden ayrıldı mı? İşte yanıtı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ MÜJGAN ÖLDÜ MÜ?

Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan karakterini oynayan Aydan Şener yeni bölümle birlikte sorgulanmaya başladı. 26 Aralık Salı günü yeni bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Aydan Şener akıbeti merak konusu oldu. Dizide Uzay’ın tüm sırları ortaya çıktı. Yeni bölümde Müjgan Dönüş’le yüzleşti. Üç Kız Kardeş Müjgan, Dönüş’e Uzay’ı neden üzdüğünü sorunca olanlar oldu. Dönüş ise Müjgan’ın Uzay’ın annesi olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Dönüş, Müjgan’a Uzay’a ümit vermediğini söyledi. Daha sonra Dönüş, Müjgan’ın çaresizliği karşısında çok üzüldü. Tüm bunlar olurken Dönüş’ün Serdar’la evleneceğini öğrenen Uzay krize girdi ve annesini bıçakladı. Üç Kız Kardeş Müjgan rolünün akıbeti yeni bölümde belli olacak.

AYDAN ŞENER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Mart 1963 Kilis doğumlu olan Aydan Şener aslen Kırım Tatarıdır. Ortaokul ve liseyi Bursa Lisesinde okuyan Aydan Şener 1981 yılında Türkiye güzeli seçildi. Miss World güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil eden güzel isim bir süre mankenlik yaptı. Ardından Küçük Ağa televizyon dizisi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Ardından Çalıkuşu dizisi ile geniş çaplı bir üne kavuşan Aydan Şener, tiyatro oyunculuğu yapmaya başladı. 1983 yılında futbolcu Ayhan Akbin ile nikah masasına oturan Aydan Şener’in Ecem adında bir kızı var. Bay Alkol’ü Takdimimdir, Küçük Ağa, Çalıkuşu, Utanç Yıllar, Yeniden Doğmak, Samanyolu, Fatih-Harbiye, Yol Palas Cinayeti gibi yapımlarda boy gösteren Aydan Şener şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan rolüne hayat veriyor.

AYDAN ŞENER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN