Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile’nin finali için geri sayım başladı! Serenay Sarıkaya’dan heyecanlandıran Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması geldi: ‘İlerleyen zamanlarda…’

Dizilerinde sergiledikleri uyumlu performanslar ile hayranlarını her hafta adeta mest eden Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, magazin basınının da dikkatini çekti. Aile’nin finali için geri sayım devam ederken ikilinin iş birliklerinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Sarıkaya, konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Dizilerinde sergiledikleri uyumlu performanslar

Seneler önce yayınlanan ‘Medcezir’ isimli dizinin ardından ana akım medyada iş yapmaya adeta tövbe eden Serenay Sarıkaya, kendisi gibi yıllardır televizyonda gözükmeyen Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ekranlara geri dönmüştü. İkiliyi buluşturan ‘Aile’ isimli dizi son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer alırken milyonları hayal kırıklığına uğratan açıklama geçtiğimiz günlerde geldi.

Dizinin hikayesini tadında bırakabilmek adına 30’uncu bölümde final yapacağı netleşirken bu gelişme Aile’nin izleyicilerini adeta yasa boğdu. Senelerdir dijital platformlarda ve reklam filmlerinde boy gösteren Tatlıtuğ ile Sarıkaya’yı yeniden bir projede görmek istediklerini belirten izleyiciler, sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalıştı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülüne layık görülen Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın Aile’nin finalinin ardından bir proje üzerine çalışıp çalışmayacakları merak edilirken beklenen açıklama güzel oyuncudan geldi. Sarıkaya’nın partneri ile ilgili yaptığı açıklama, ikilinin sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. İşte o açıklamaya dair ayrıntılar…

“SON 5 BÖLÜM”

Aile hakkında konuşan Serenay Sarıkaya, ‘30’uncu bölüm son’ başlığı ile çıkan haberleri doğruladı. Dizinin son 5 bölümünün kaldığını belirten Sarıkaya, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dizi harika gidiyor. Çok mutluyuz, keyfimiz de yerinde. Son 5 bölümümüz kaldı. Onun hüznü başladı. Her şey yolunda, keyifli bir şekilde çalışıyoruz. Her gün setteyim, başka da bir hayatım yok.”

YENİ PROJE VAR MI?

7 yıl aranın ardından Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ekranlara dönen Serenay Sarıkaya, partneri ile yeniden bir projede yer alıp almayacağını merak edenler için şöyle bir açıklamada bulundu: “Hiç bilmiyorum. Çok uzun yılların sonunda onun ile beraber yeniden televizyona dönmek harika bir fırsattı benim için. Önümüzdeki zamanlar bize ne gösterir bilmiyorum.”