Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faizli kredi paketi duyuruldu! Sadece ING Bank üzerinden kullanılacak! Başvurular başladı

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına bankalardan çeşitli çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faiz avantajları ile ING ihtiyaç kredisi kullandıracak. İşte detaylar…

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına

Yeni yıla sadece günler kala artan nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik vatandaşlara avantajlı kredi kampanyaları duyurulmaya başladı. Bu kapsamda düşük faizli avantajlı ihtiyaç kredisi paketleri devreye girdi.

ING Bank tarafından duyurulan güncel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, yeni ve mevcut müşteriler için yüzde 2,99’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullandırılacak. Ancak ilk defa ING Bank Turuncu Ekstra’lı olup kredi kullanacaklar ise 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faiz oranlarından yararlanabilecek.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ 20 BİN TL KREDİ DÖNEMİ BAŞLADI!

ING Bank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi ödemeleri yapılacak. İlk defa ING Bank Turuncu Ekstra’lı olup kredi kullanan ING Bank müşterileri, 20 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faiz oranlarından, 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde ise yüzde 2,99 faiz oranlarından faydalanabilecek.

İhtiyaç kredisi hesaplamasında ise yeni müşterilere özel avantajlar da devam ediyor. 36 aya kadar vade seçeneklerinin de tercih edilebildiği ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında vatandaşların rahat bir geri ödeme planıyla ödemelerini yapmaları sağlanacak.

ING BANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU

ING Bank’ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler için uygun geri ödeme seçenekleri ve maliyet tablosu belirdi. Bu kapsamda ING Bank resmi web sayfasındaki hesaplama tablosuna göre, 50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vadede aylık 2 bin 603 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

20 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplamasında ise aylık taksit tutarı yine 36 ay vadede sadece aylık 1.041 TL olarak hesaplandı. Turuncu Ekstra Programına katılan yeni ING Bank müşterileri ise cazip pek çok fırsattan yararlanabildiği gibi düşük faizli krediler de kullanabiliyor.