Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

İkizler burcu erkeğini anlamak bazen zor olabilir. Sürekli heyecan arayan ve sıradan kalmak istemeyen ikizler erkeği ile anlaşmak, bazı burçlar için son derece kolaydır. İşte ikizler erkeği ile anlaşabilen burçlar…

İkizler burcu erkeğini anlamak

İkizler erkeği sorunlarını kolay bir şekilde çözebilen bir yapıya sahiptir. Ancak değişken yapıları nedeniyle onlarla anlaşmak bazen zor olabilir. Özgürlüğünden taviz vermeyen ikizler erkekleri, baskıya hiçbir zaman tahammül edemez.

İkizler burcunun erkekleri konuşkan yapıları sayesinde çevresindekilerle iyi anlaşır. Onlarla iyi anlaşmak isteyenler, değişken yapılarına uyum sağlamayı başarmalıdır. Aksi takdirde çatışmalar yaşanabilir.

İkizler Erkeği Hangi Burçlar İle Daha İyi Anlaşır?

İkizler erkeği genellikle arkadaşlık ilişkilerinde başarılıdır. Birçok burç ile mükemmel bir biçimde anlaşması mümkündür. Özellikle yay, kova, aslan ve terazi ile gayet iyi anlaşır.

  • Yay Burcu

Yay burcu kadını ve ikizler erkeğinin birçok ortak yönü vardır. Keyifli sohbetler edebilen bu iki burç beraber gezmeyi de sever. Yeni insanlar tanımak ve yeni yerler keşfetmek, yay ve ikizler çiftine keyif verir. Böylece mutlu bir ilişki yaşayabilirler. İkizler ve yay burcu keyifli bir arkadaşlık için de uyumludur.

  • Kova Burcu

Kova kadınları, ikizler erkeği ile beraber olmaktan bir hayli keyif alır. İkisi de özgür ruhlu olduğu için beraber eğlenceli aktivitelere katılabilirler. İkizler erkeği, kova kadınına kısa sürede âşık olur. Kova burcu kadını ile ikizler erkeği arasında cinsel uyum da yüksektir. Eğlenceden ve maceradan yeterince haz aldıktan sonra bu ikili, mutlu bir evliliğe adım atabilir.

  • Aslan Burcu

Aslan burcu kadını ve ikizler erkeği arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Bu ilişkide hem tutku hem de hoşgörü hâkimdir. Aralarında oluşan müthiş aşk uyumu, ufak tefek tartışmalardan etkilenmez. Aslan burcu cömert yapısıyla ikizler için iyi bir arkadaş olur. Arkadaşlıkları boyunca çok büyük çatışmalar ortaya çıkmaz.

  • Terazi Burcu

İkizler erkeği, terazi kadını ile uyumludur. Terazi kadını her zaman dengeli bir aşk ister. Aynı zamanda heyecana da önem verir. İkizler erkeğinin maceracı yapısı onu etkiler. Bu sayede aralarında uyumlu bir ilişki ortaya çıkar. Terazi kadını ve ikizler erkeğinin evliliği de sorunsuz ilerler.

İkizler Erkeği Hangi Burçlar İle Anlaşmakta Zorlanır?

İkizler erkeği bazı burçlarla anlaşmakta zorlanır. Bunlar arasında başak ve balık yer alır.

  • Başak Burcu

Başak burcu planlı hareket etmek ister. İkizler erkeği ise eğlenceden ve maceradan yanadır. Bu nedenle evliliğe kolay kolay yanaşmaz. Başak kadını ise ilişkisini bir an evvel evliliğe taşımak ister.

  • Balık Burcu

Balık kadını her zaman sevgi görmek ve şımartılmak ister. İkizler erkeği açısından ise bu durum sıkıcıdır. Hem çok yoğun sevgi gösterilerinden hem de sürekli sevgi göstermekten sıkılır. Balık ve ikizlerin iyi bir çift olacağını söylemek zordur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!