Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Koç burcu erkekleri, kendi kafa yapısına uygun olan kişilerle anlaşır. Özellikle belli burçlarla anlaşmaları daha kolaydır. Bu burçlar hangileri?

Koç burcu erkekleri, kendi

Koç burcu, sosyal bir yapıya sahiptir ve genellikle arkadaşlarıyla çok iyi anlaşır. Girişken bir yapıya sahip olduğu için insanlarla kolay bir şekilde arkadaşlık kurar. Lider özelliği sayesinde arkadaşlarını kolayca yönlendirmeyi başarır.

Koç Erkeğinin En İyi Anlaştığı Burçlar

  • Yay Burcu

Koç burcu erkekleri ile en iyi anlaşabilecek burçlardan biri yaylardır. Yay burçları ile koç erkeklerinin hem arkadaşlık hem de aşk anlamında mutlu bir beraberlik yaşaması mümkündür. Ancak iki tarafın da birbirlerinin olumsuz özelliklerine tahammül etmesi önemlidir.

  • Boğa Burcu

Her ikisi de özgüvenli olan boğa ve koç burçları, ilişkilerini kolayca yürütür. Ancak anlaşamadıkları yönler de vardır. Boğa kadını, kıskanç bir yapıya sahip olması nedeniyle koç erkeğini bunaltabilir. Koç erkeği de kıskançlık konusunda ondan aşağı kalmaz.

  • İkizler Burcu

Koç erkeği, ikizler burcu ile güzel bir ilişki yaşayabilir. Birbirlerine değer veren iki burç, son derece mutlu olur. İkizler kadınının değişken yapısıyla baş etmeyi başardığı takdirde koç erkeği, ilişkinin ileriye dönük olmasını sağlar.

  • Kova Burcu

Kova burcu olanlar, koç ile benzer özellikler taşır. Özelliklerinin benzer olması, güzel bir ilişki yaşamalarını sağlar. İki burç belli dönemlerde çatışsalar da ilişki oturdukça daha iyi anlaşmaya başlarlar.

  • Aslan

Koç erkeğinin mükemmel eş arayışına en iyi uyum sağlayan aslan burcudur. Aslan kadını, koç erkeği ile iyi anlaşır. Evlilikleri de uzun ömürlü olur. Ancak ikisinin de birbirlerinin hassasiyetlerine dikkat etmesi önemlidir.

  • Terazi

Aşk ilişkilerinde koç erkeğinin tercih edebileceklerinden biri de terazi kadınıdır. Terazi burcundan olan kadınlar, koç erkeğini kolayca kendine âşık eder. Aklını kullanan terazi kadını, koç erkeğini istediği gibi yönlendirir.

Koç Burcu Hangi Burçlarla Anlaşamaz?

Koç burcunun anlaşamadığı burçlar arasında yengeç, oğlak, başak ve akrep vardır. Bu burçlar ve koç erkeği arasındaki farklılıklar, sorunların ortaya çıkmasına yol açar.

  • Yengeç

Koç ve yengeç burcunun anlaşması zordur. Hem yengeç hem de koç lider konumdadır. Bu nedenle ilişkilerini sürdürme noktasında zorluk yaşayabilirler. Yengeç kadını, erkeğini yönlendirmek isterken koç erkeğinde de aynı yönde beklenti vardır.

  • Oğlak

Koç ve oğlak burcu aşk ilişkisi anlamında çok başarılı değildir. Ancak iş hayatı söz konusu olduğunda anlaşmaları mümkündür. Her ikisi de hırslı olduğu için hedeflerine azimli bir şekilde ilerleyebilirler.

  • Başak

Başak burcu, koç ile kıyaslandığında daha sakin bir yapıdadır. Bu nedenle koç erkeğinin enerjik ve lider yapısı, başak kadınlarına fazla gelebilir. Başak ve koçun mutlu olması için birbirlerine ciddi anlamda güvenmeleri şarttır.

  • Akrep

Akrep ve koç erkeği ilişkisinde uyumsuzluk ön plandadır. Bu uyumsuzluk nedeniyle iki burç anlaşmakta zorlanır. Bir anlaşma sağlanacaksa iki tarafın da ciddi fedakârlık yapması gerekir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!