Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Her zaman zekâsıyla ön plana çıkan oğlak kadını, hayatına alacağı erkekte belli özellikler arar. Bu özellikler sizde varsa oğlak kadınıyla mutlu bir aşka yelken açabilirsiniz.

Her zaman zekâsıyla ön

Oğlak kadını, zekâsını yerinde kullanabildiği için her zaman pratik bir şekilde hareket eder. Zekâsını başkaları için de faydalı şekilde kullanan oğlak kadını, başkalarına da faydalı olur. Ancak bazen insanlara karşı ciddi bir tavır takınabilir ve size soğuk davranabilir. Duygularını pek fazla yansıtmadığı için ne hissettiklerini anlamak güçtür.

Oğlak kadını aşk hayatında başarısızlıklarıyla bilinir. Fakat iş hayatında en iyisi olmaya adaydır. Cinsel hayatında ise tam bir şehvet abidesi olarak tanımlanır. Oğlak kadını ile beraber olmak isteyen erkekler ilk önce onun gizemini çözmeyi başarmalı ve ardından keyifli bir ilişkinin tadını çıkarmalıdır.

Samimi ve İçten Davranın

Oğlak kadını ilişkilerinde samimiyete önem verir. Yapmacık tavırlar hiçbir zaman ilgisini çekmez. Bu nedenle ona içten bir şekilde davranmanız önemlidir. Olaylara karşı gerçekçi bir tutum takınmanız, oğlak kadınını etkileyen davranışlar arasındadır. Ne kadar gerçekçi bir şekilde sorunlara çözüm üretirseniz sizden o denli etkilenir.

Her Zaman Azimli Davranmanız Gerekir

Oğlak kadını beraber olduğu erkeğin çalışkanlığına önem verir. Gelecek planlarınızın olması ve bu planlarınız için çaba sarf etmeniz onu etkiler. Sizin iş hayatınızdaki başarınız da oğlak kadını için önemlidir. Her zaman aynı pozisyonda kalmak yerine kariyerinizde ilerlemek için çaba sarf etmenizi bekler.

Tartışmalardan Kaçının

Oğlak kadını her zaman haklı çıkmak için elinden geleni yapar. Bunun için her yolu dener. Oğlak kadını ile tartışmaya girdiğiniz takdirde genellikle kaybetmeye mahkûmsunuzdur.

Kararsızlıklara Hazır Olun

Oğlak kadınının ne istediğini anlamak bazen zor olabilir. Bazen çok sıkıldığını söyler ve bir şeyler yapmadığınız için size kızar. Bazen de çok fazla gezmenin onu yorduğundan yakınır. Bu nedenle plansız hareket etmek yerine onun moduna göre neler yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Böylece ne istediğini anlamanız mümkün olur.

Zor Zamanlarında Yanında Olun

Oğlak kadını, sevdiği erkeğin zor zamanlarında yanında olmasını ister. Canı sıkıldığında sizin omzunuzda ağlamayı hayal eder. Aynı zamanda onu korumanızı ve kollamanızı da ister. Bunları yaparken baskıcı bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. Baskı, onu sıkar ve uzaklaşmasına yol açar.

Acele Etmeyin

Oğlak kadını ilişkilerinde acele etmeyi sevmez. Flört aşamasında ilk olarak duygularını anlamalı ve sonrasında ona açılmalısınız. Size karşı bir şeyler hissettiğinden emin olmadan duygularınızı açmamanızda fayda vardır.

Sadakati Asla İhmal Etmeyin

Sadakat, oğlak kadınının olmazsa olmazları arasındadır. Aynı anda birden çok kişiyle flört eden bir erkek, oğlak kadınına hitap etmez. Böyle bir huyunuz varsa oğlak kadınından uzak durmalısınız. Siz de bir oğlak kadınından hoşlanıyorsanız dürüstlüğünüzle ve sadakatinizle onu kolayca tavlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!