Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Yengeç burçları, duygusal yapılarına uygun kişilerle arkadaşlık kurmak ya da aşk yaşamak ister. Samimi yapıda olan yengeç erkekleri özellikle bazı burçlarla çok iyi anlaşır.

Yengeç burçları, duygusal yapılarına

Yengeç erkekleri, hayatları boyunca duygusal bir yapıya sahiptir. Sevgilisini her zaman önemseyen yengeç erkeği, onun konforuna önem verir. Çevresindeki insanları önemsemesi de önemli özelliklerinden biridir.

Yengeç erkekleri yardıma muhtaç olan kişilere destek olur. Arkadaşlarının sorunlarını çözmelerine yardım eder. Yengeç burcunun olumsuz özelliği, yeniliklere kapalı olmasıdır. Ayrıca bazen çok fazla kaprisli olmaları da mümkündür.

Yengeç Erkeği Hangi Burçlarla Daha İyi Anlaşır?

Yengeç erkeği bazı burçlarla daha iyi bir şekilde anlaşabilir. Bu burçlar arasında başak, akrep ve aslan yer alır.

  • Başak Burcu

Yengeç erkeğinin aşk ilişkilerinde iyi anlaştığı burçlardan biri başaktır. Başak kadınlarının mantıklı yapısı, yengeç erkeğini etkiler. Birbirlerini sevgi anlamında doyurur ve mutlu bir ilişki yaşayabilirler. Yengeç ve başak burcu iş hayatında da iyi bir ikili olur.

  • Akrep Burcu

Akrep kadınının yengeç erkeği ile aşk uyumu fazladır. İlişkiden beklentileri birbirine yakın olan bu burçlar, mutlu bir beraberlik sürdürür. Akrep ve yengecin iş hayatında da uyumu yüksektir. Birbirlerini anladıkları için iş hayatında beraber ilerleyebilirler.

  • Aslan Burcu

Aslan burcu kadınları ve yengeç erkekleri birbirlerine uyumludur. Aslan burcundan olan kadınlar, kontrolü yengeç erkeğine bırakmak noktasında sorun çıkarmaz. İkisi arasında oldukça romantik bir ilişki doğabilir.  Yengeç erkeği, aslan kadını ile mutlu bir evlilik de sürdürür. Evcimen olan yengeç erkekleri, karısına her konuda yardımcı olur.

Yengeç Erkeğinin Anlaşmakta Zorlandığı Burçlar Hangileridir?

  • Oğlak Burcu

Oğlak burcu ve yengeç erkeği birbirine uyum sağlamak için bir nebze çaba sarf etmelidir. Oğlak kadınının ketum bir yapıya sahip olması nedeniyle yengeç burcunun sevgi gösterilerine karşılık vermesi güçtür. Oğlak kadını daha sakin bir yaşam sürmeyi isterken yengeç erkeğinin daha maceralı bir yaşam arzusu vardır. Oğlak ve yengeç burçları iş hayatında uyumu daha kolay yakalar. Ancak iş ilişkisinde zorlanan taraf genellikle yengeç olur.

  • Balık Burcu

Balık burcu kadınları tam bir romantik olduğu için yengecin buna uyum sağlaması zordur. Yengeç erkekleri, ani patlamalar yaşarken balık burcu kadını bunlarla baş etmekte zorlanır. Eğer anlaşacak ortak paydalar bulamazlarsa ilişkileri genellikle kısa süreli olur.

  • Yay Burcu

Yay burcu genellikle kararsızlıkları ile ön plana çıkar. Yengeç erkeği bu kararsızlıklarla baş etmekte zorlanır. Çünkü o her zaman ne istediğini bilen bir yapıya sahiptir. Yay ve yengeç arasında olmadık nedenlerle tartışma çıkabilir. Yay kadını hemen hislerini belli edemediği için yengeç erkeğinin duygularına hitap etmesi zordur. Bu durum nedeniyle ilişkilerinin sekteye uğrama ihtimali vardır. Karşılıklı anlayış ile yaşadıkları sorunların üstesinden gelmeleri mümkündür.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!