Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in duygusal paylaşımı! Survivor’a uğurladığı sevgilisinin doğum gününü kutladı! Havuzda dudak dudağa…

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Yasmin Erbil, son olarak Instagram hesabı üzerinden yayınladığı gönderi ile gündeme geldi. Sevgilisi Yiğit Poyraz’ın doğum gününü duygusal bir paylaşım ile kutlayan Erbil, ayrıca makyajsız hali ile de dikkat çekti. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok

Oyuncu Nergis Kumbasar ile komedyen Mehmet Ali Erbil’in kızları Yasmin Erbil, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı sürdürüyor. Ebeveynlerinin izinden giderek kariyerini kamera önünde planlayan Erbil, oyunculuğun yanı sıra sunuculuk performansı ile de dikkat çekiyor.

Şimdilerde BluTV’de yayınlanacak olan bir yemek programı için Gürkan Şef ile birlikte son hazırlıkları sürdüren Yasmin Erbil, iş hayatının yanı sıra özel hayatı ile de adından söz ettiriyor. Uzun bir süredir Survivor’ın güçlü isimlerinden Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Erbil, son olarak All Star’a uğurladığı sevgilisinin ardından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Erbil’in duygusal doğum günü kutlaması Instagram’ın gündemine otururken ünlü ismin bir başka paylaşımında makyajsız olması da dikkatlerden kaçmadı. İşte Erbil’in son paylaşımlarına dair ayrıntılar…

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde Dominik’e doğru yola çıkan sevgilisi Yiğit Poyraz’ı uğurlayan Yasmin Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir gönderi yayınladı. Bir süredir aşk yaşadığı Poyraz’ın doğum gününü kutlamadan edemeyen Erbil’in duygusal paylaşımı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Yakın zaman içerisinde başlayacak olan Survivor All Star için sevgilisinden desteklerini esirgemeyen Yasmin Erbil, Poyraz’ın doğum gününü yazdan kalma anıları ile kutladı. Havuzda çekilmiş oldukları bir videoyu Instagram hesabının gönderiler kısmından yayınlayan ve o gönderiyi de yorumlara kapatan Erbil, açıklama kısmına şu notu düştü: “İyi ki doğdun sevgilim. Beni ve içimdeki çocuğu mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun. Seni çok özlüyorum.”

MAKYAJSIZ HALİ BEĞENİLDİ

Instagram hesabının hikayeler kısmından da bir paylaşım yayınlayan Yasmin Erbil, makyajsız hali ile dikkat çekti. Ünlü ismin doğal görünümü, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!