Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski eşler aylar sonra bir araya geldi! Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, kızlarının birinci yaş gününü kutladı

Son dönemlerde isimleri tartışmalı pek çok olaya konu olan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, boşandıktan uzun bir süre sonra ilk kez birlikte poz verdi. Kızlarının doğum günü kutlamasında bir araya gelen ikili, paylaşımları ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde isimleri tartışmalı

Sosyal medya fenomenliği ile adını duyuran şimdilerde ise güzellik merkezlerine ve bir kozmetik markasına sahip olan Selin Ciğerci, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmalarda adı geçen ancak şu an için konular ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamayı tercih eden Ciğerci, kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de dikkat çekiyor.

Gökhan Çıra ile evlenip ayrılan sonrasında ilişkisine bir kez daha şans vererek yeniden nikah masasına oturan Selin Ciğerci, uzun bir süre önce yeniden evliliğini sonlandırdı. Çıra ile henüz boşanmadan önce taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmaya karar veren ve buna bağlı olarak da prosedürleri yerine getiren Ciğerci, geçtiğimiz aylarda ‘Saadet Selenay’ ismini vermiş oldukları kızı ile ilk kez fotoğrafını paylaştı. Tüm eleştirileri göze alarak kızı ile fotoğraflarını paylaşmak istediğini belirten ve birçok sosyal medya kullanıcısından da destek gören Ciğerci, o dönem içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Uzun bir süredir yalnızca işi ile gündemde olmak istediğini belirten ve buna bağlı olarak da sosyal medya hesabı üzerinden yalnızca markasının ürünlerini paylaşan Ciğerci, son olarak kızının doğum günü kutlaması ile gündeme geldi. Eski eşi Gökhan Çıra ile aylar sonra kameraların karşısına geçen Ciğerci’nin o pozları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

KIZININ HESABINDAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ancak kızı ile ilgili olan paylaşımları sıklık ile kızı adına açmış olduğu Instagram hesabı üzerinden yapan Selin Ciğerci, son olarak Saadet Selenay Çıra’nın birinci yaş günü kutlamasından kareler yayınladı. Gökhan Çıra ve kızı ile birlikte çekilen fotoğraf karesini yayınlayan Ciğerci, açıklama kısmına şu notu düştü: “Güzel kızım ve babamız. Çok seviyorum sizi.”

“ARKANDAYIZ”

Bir diğer paylaşımda da kızları için bir arada görünmeyi tercih eden eski eşler, sosyal medya kullanıcılarından arka arkaya beğeni ve yorum aldı. O paylaşıma şu notun düşüldüğü görüldü: “İyi ki doğdun canım kızımız. Biz hep arkanda ve yanındayız.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor