Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Sanatçı yapıları ve eğlenceli kişilikleri ile dikkat çeken İkizler kadınının özel hayatı oldukça renklidir. İşte İkizler kadını ile ilgili anlaştığı burçlar gibi önemli bilgiler…

Sanatçı yapıları ve eğlenceli

İkizler kadınının en çok anlaştığı burçlar; Koç, Yay ve Kova burçlarıdır. Bu burçların hepsi, İkizler kadını gibi özgürlüklerine ve eğlenmeye düşkün kişilerdir. Bu sayede İkizler kadını ile Koç, Yay ve Kova burçları arasında sağlam temellere dayanan uzun süreli ilişkiler kurulabilir.

İkizler Kadınının Özellikleri Nelerdir?

İkizler kadını, dahilik ve delilik arasındaki ince çizgide gezinmeyi sever. Helena Bonham Carter gibi İkizler kadını ünlülere bakıldığı zaman da bu oldukça açık bir şekilde görülebilir. İkizler kadını için tutku, yalnızca özel hayatında değil iş hayatında da olmazsa olmaz bir unsurdur. İkizler kadını hayatına kabul ettiği işe ve ilişkilere oldukça derin bir tutku ile bağlanarak bunları sürdürmek için sonuna dek çabalar. İkizler kadını, özgüveni ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarır. İkizler kadını o kadar büyüleyicidir ki normalde beğenmeyeceğiniz bir şey bile İkizler kadını ile aynı kareye girdiği taktirde gözünüze estetik görünebilir.

İkizler Kadını Hangi Burca Aşık Olur?

İkizler kadınının en çok aşık olduğu burçlar, İkizler, Yay ve Başak burcudur. İkizler kadını ve erkeği arasında birçok burcun farklı cinsiyetleri arasında rastlanmayan bir benzerlik vardır. Bu yüzden İkizler kadını, İkizler erkeğine aşık olabilir. Yay burcu, cazibesi ve özgüvenli tavırları ile İkizler kadınının yanına yakışacağı bir partner profiline sahiptir. Buna ek olarak Başak burcu ise zeki ve entelektüel yapısı ile İkizler kadınını kendine aşık etmeyi başarabilir.

İkizler Kadınının Sevmediği Şeyler Nelerdir?

İkizler kadını, kendine emir verilmesinden nefret eder. İkizler kadını normalde yapacağı bir eylemi emir ile duyarsa bu eylemi yapmaktan vazgeçecek kadar emir konusunda net bir tavra sahiptir. İkizler kadınının sevmediği bir diğer şey ise kısıtlanmaktır. Özellikle de partneri tarafından özel hayatının ya da iş hayatının kısıtlanmaya çalışıldığını anlayan İkizler kadını, partnerinden bu nedenden dolayı soğuyabilir. İkizler kadınının sevmediği bir diğer şey de değişime zorlanmasıdır. İkizler kadını, oldukça doğal tavırlar sergiler ve hayatına dahil olmak isteyen insanlardan onu doğal hali ile kabul etmelerini bekler.

İkizler Kadınının Gönlünü Almak Zor Mudur?

İkizler kadınının gönlünü almak özellikle de ciddi derecede olumsuz bir durum söz konusuysa zor olabilir. İkizler kadını, kendi kişiliğinden asla ödün vermez ve bir haksızlık karşısında kırılmışsa karşısını hayatından çıkarma eğilimine girer. İkizler kadınının gönlünü almak için sabırlı olmanız ve küçük adımlarla pişmanlığınızı kanıtlamaya çalışmanız gerekir.

İkizler Kadınının Anlaşamadığı Burçlar Hangileridir?

İkizler kadınının anlaşamadığı burçlar, Yengeç ve Boğa erkekleridir. Yengeç erkeğinin fazla duygusal hareket etmesi, İkizler kadını için rahatsız edicidir. Boğa burcunun ise sabit fikirli olması, İkizler kadınının katlanabileceği bir şey değildir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!