Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Kova erkeği, değişik özellikleri ile dikkatleri üstüne çeker. İşte Kova erkeği hakkında ilginç astrolojik bilgiler…

Kova erkeği, değişik özellikleri

Kova erkeğinin hem arkadaşlık ilişkilerinde hem de romantik ilişkilerde en çok anlaştığı burçlar, Yay ve Terazi burçlarıdır. Yay burcu ile Kova erkeği arasındaki uyum, iki tarafın da oldukça neşeli ve yeniliklere açık olmasından kaynaklanır. Terazi burcu ile Kova erkeği arasındaki uyum ise ikisinin de sanata olan düşkünlüğü ve dengeyi sevmelerinden kaynaklanır.

Kova Erkeği Yengeç Kadını ile Uyumlu Mudur?

Kova erkeği ile Yengeç kadını arasında uyum yakalanması oldukça zordur. Ancak, zor bir şekilde yakalanan bu uyumun ayrılıkla sonuçlanması da oldukça zordur. Kova erkeği baskın bir karaktere sahiptir ve zaman zaman Yengeç kadını gibi nezakete ve anlayışa çok önem veren biriyle bu konudan dolayı çatışma içerisine girebilir. Ancak, bu çatışma karşılıklı olarak sergilenen bir çaba yani denge içerisinde çözülürse Kova erkeği ve Yengeç kadını arasında kopmaz bir bağ oluşabilir.

Kova Burcu Erkeğinin Aşık Belirtileri Nelerdir?

Kova burcu erkeğinin aşık olma belirtilerinin başında vakit ayırması gelir. Kova erkeği için zaman, dünyadaki en değerli şeylerden bir tanesidir. Kova erkeği bir insana vakit ayırıyorsa bu durum o insana gerçekten değer verdiğini gösterir. Kova erkeğinin aşık olmasının bir diğer belirtisi de oldukça sanatçı bir kişiliğe sahip olduğu için o kişiden ilham alarak çeşitli sanat ürünlerini ortaya koymasıdır. Kova erkeği ünlülere de bakıldığı zaman sanatçı yapıları ve aşık oldukları insanlar için şarkı ve şiir gibi çeşitli sanat ürünlerini ortaya koydukları görülebilir.

Kova Erkeğinin Zayıf Noktaları Nelerdir?

Kova erkeğinin zayıf noktalarının başında sanata olan düşkünlüğü gelir. Kova erkekleri için sanatçı kişiler oldukça ilham veren ve çekici kişilerdir. Bu yüzden kova erkekleri için sanatçı kişiler birer zaaf gibidir. Kova erkeğinin zayıf noktalarından bir diğeri de karşısındaki kişinin dış görünüşüdür. Kova erkeği kendi bakımına oldukça dikkat eder ve karşısındakinden de aynı tavrı görmek ister. Kova erkeği için bakımlı kadınlar oldukça çekici kişilerdir.

Kova Burcu Erkeği Kolay Vazgeçer Mi?

Kova burcu erkeğinin kolay vazgeçip vazgeçmeyeceği, duruma göre değişebilir. Kova erkeği için bir ilişkiden vazgeçilecek nokta, özgüveninin zedelendiği ve ilişkide artık tutku bulamadığı noktadır. Saygıya oldukça önem veren Kova erkeği, saygısızlık karşısında hisleri söz konusu olsa bile o kişiden vazgeçme eğilimi gösterebilir.

Kova Burcu Erkeğini Pişman Etmenin Yolları Nelerdir?

Kova burcu erkeğini pişman etmek için şu önerileri dikkate alabilirsiniz:

  • Gerçekten haklıysanız asla geri adım atmayın. Kova burcu erkeği için karşısındaki insanın sert bir duruşa sahip olması pişman olması için geçerli bir sebeptir.
  • Haksız olsanız bile Kova erkeğini sıkacak şekilde barışma konusunda ısrarcı olmayın. Kova erkeği üzerine düşülmesini hiç sevmez.
  • Onsuz yaşayabileceğinizi de gösterin. Kova erkeği, kendisine bağımlı olan kişileri oldukça itici bulur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!