Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Asla kaybedilmemesi gereken kişi olarak anılan Yengeç kadını, oldukça renkli bir kişiliğe sahiptir. İşte Yengeç kadını ile ilgili astrolojik yorumlar…

Asla kaybedilmemesi gereken kişi

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar, Oğlak, Boğa ve Akrep burçlarıdır. Yengeç kadını duygusal ve anaç bir yapıya sahiptir. Yengeç kadını anaç tavırlarını yalnızca çocuklarına karşı değil, partnerine ve dostlarına da gösterir. Bu yüzden karşısındaki kişiden de özenli tavırlar görmek ister. Bu yüzden oldukça duygusal olan Boğa erkeği, yengeç kadınının en çok anlaştığı burçtur. Oğlak ve Akrep burçları da Yengeç kadını ile benzer bir eğlence anlayışına sahip olduğu için Yenge kadını ile oldukça iyi anlaşabilirler.

Yengeç Kadını Boğa Erkeği ile İlişki Yaşayabilir Mi?

Yengeç kadını ve Boğa erkeği arasında astrolojik açıdan büyük bir uyum söz konusudur. Yengeç kadını duygusallığa oldukça önem verir ve Boğa erkeğinde bu duygusallığı bulabilir. Ancak, Boğa erkeği manipülatif yapısı, sabit fikirliliği ve zaman zaman düşüncesiz davranması ile Yengeç kadını için toksik bir partner haline gelebilir. Boğa erkeği bu davranışlarına çekidüzen vererek Yengeç kadını ile ilişkisi için çaba harcarsa bir ömür boyu sürecek tutkulu bir aşka sahip olabilir.

Yengeç Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Yengeç kadınının hem dış görünüş açısından hem de karakter açısından değişik özellikleri bulunur. Yengeç kadınları genellikle daha yuvarlak ve feminen yüz hatlarına sahiptirler. Buna ek olarak bu feminenlik Yengeç kadınının fiziğinde de görülür. Yengeç kadınları, yüksek cazibeye sahip kişilerdir. Bu cazibe, Margot Robbie gibi ünlü Yengeç kadınlarına bakıldığı zaman da anlaşılabilir. Yengeç kadınının kişiliğinde en baskın gelen özellik duygusallığı ve mücadeleci yapısıdır. Yengeç kadını hem özel hayatında hem de iş hayatında arzu ettiği ve derin duygular beslediği şeyi elde etmek için sonuna kadar çaba gösterir. Ancak, bu çaba karşısındaki durumun olumsuzluğu ya da belirsizliği sonucunda sonsuza kadar bitebilir.

Yengeç Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Yengeç kadınının gönlünü almak için dikkat edilecek en önemli nokta vakit kaybetmemektir. Yengeç kadını için karşısındaki kişi uzun süre sonra büyük eylemler ile gönül almaya çalışsa bile bu bir şey ifade etmez. Yengeç kadını bir insana karşı ne kadar bağlılık beslerse beslesin o kişinin çabasız geçirdiği süreç sonucunda o kişiden sonsuza dek vazgeçebilir. Bu yüzden Yengeç kadınının gönlünü almak için elinizi çabuk tutmalısınız. Yengeç kadınının gönlünü alırken onun için fedakârlık yapacak kadar onu sevdiğinizi ve kaybetmek istemediğinizi ispat etmelisiniz.

Yengeç Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Yengeç kadınının partner seçimi konusunda dış görünüşten çok karaktere önem verir. Yengeç kadını için ideal erkeğin sahip olması gereken ilk özellik, nezakettir. Yengeç kadınının saygısızlığa ve kabalığa asla tahammülü yoktur. Yengeç kadınının ideal erkekte aradığı bir diğer özellik de mücadeleci bir tutumdur. Yengeç kadını için aşk demek çaba anlamına gelir. Yengeç kadınının karşısında onun için her koşulda mücadele etmeyen bir erkek ne kadar çekici olursa olsun bir şey ifade etmez.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!