Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni dizi ‘Kopuk’ duyuruldu! Kaan Yıldırım’ın partneri belli oldu… Çok şaşıracaksınız!

Sezonun başından bu yana yeni dizilerini peşi sıra yayınlamaya devam eden Fox TV’den yeni bir haber daha geldi. Kanal yönetimi, yeni dizisi Kopuk’u resmen duyurdu. İşte Kopuk’un konusuna ve oyuncu kadrosuna ilişkin ayrıntılar…

Sezonun başından bu yana

Kanallar arasın reyting savaşlarının iyiden iyiye kızıştığı şu günlerde birçok yeni yapım da izleyicinin beğenisine sunuldu. Sezon ortasında yayına giren yeni diziler izleyiciler tarafından yakın takip altına alınırken bu sürecin öne çıkan kanallarından biri de Fox TV oldu.

Geçtiğimiz haftalarda yayına giren Kızıl Goncalar ile milyonların dikkatini üzerine çeken Fox TV, son olarak ‘Kopuk’ isimli yeni dizisini duyurdu. Başrolleri ile şimdiden adından söz ettiren yeni dizinin konusu da merak edildi. İşte Kopuk ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

FOX TV’DEN BİR DİZİ DAHA

Sezonun başından bu yana birçok yeni yapımı yayın akışına ekleyen Fox TV, izleyiciler tarafından yakın takip altına alındı. 6 sezon boyunca reyting birinciliğini elinden bırakmayan Yasak Elma’nın ardından başarısını kaybetmek istemeyen kanal; Kirli Sepeti, Kızıl Goncalar, Şahane Hayatım, Hudutsuz Sevda gibi birçok yapımı izleyicisi ile buluşturdu.

Fox TV’nin yeni dizileri gün be gün daha geniş bir kitleye ulaşmayı başarırken kanal yönetiminden yeni bir açıklama daha geldi. Herkes Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ‘Gaddar’ isimli yeni diziye ilişkin bir duyuru beklerken kanal yetkilileri ‘Kopuk’ isimli yeni projeyi müjdeledi. Uzun süredir ekranlarda yer almayan ünlü isimleri bir araya getiren dizi, şimdiden milyonların dikkatini çekmeyi başardı.

KOPUK’UN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

‘Para’ kavramını konu edinen ve izleyenlerin kendilerini sorgulamalarına aracılık edecek olan yeni dizi Kopuk, oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Kaan Yıldırım, Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Kadir Çemlik, Engin Alkan, Melisa Doğu, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Cem Söküt, Atakan Yarımdnya, Güneş Hayat gibi başarılı isimleri bir araya getiren yeni dizinin yayın tarihi ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.