Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuş Uçuşu 3. Sezon Gelecek Mi? Netflix Kuş Uçuşu 3. Sezon Var Mı? Kuş Uçuşu 2. Sezon 1. Bölüm İzle Full Tek Parça

İlk 2 sezonu bir solukla izlenen Kuş Uçuşu 3. sezon araştırmaları başladı. Başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in paylaştığı Kuş Uçuşu yeni sezon var mı merak edildi. Netflix yapımı Kuş Uçuşu 2. sezon ardından gözlerin çevrildiği yeni sezon var mı araştırıldı. İşte Kuş Uçuşu 3. sezon kararı..

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi 2. sezon izlenmeye başladı. Netflix platformunun ilk 10’unda yer alan Kuş Uçuşu 2. sezon tüm bölümleri platformda yerini aldı. 14 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan Kuş Uçuşu 2. sezon bir çırpıda izlendi. Ay Yapım imzalı internet dizisi Kuş Uçuşu Z ve Y kuşağı arasındaki çatışmayı konu aldı. Birbirinden iddialı Lale ile Aslı’nın basın macerasını ele alan Kuş Uçuşu 3. sezon gelecek mi merak edildi. İzleyicilerin gündeminde ilk sırada yer alan Kuş Uçuşu 2. sezon 1. bölüm başta olmak üzere tüm sezon izlendi. Peki, Kuş Uçuşu 3. sezon var m? İşte yanıtı..

KUŞ UÇUŞU 3. SEZON GELECEK Mİ?

Netflix platformunda yayınlanan en popüler diziler arasında olan Kuş Uçuşu yeni sezon izlendi. Öteki Taraf programını farklı zamanlarda farklı konseptlerle sunan Aslı ve Lale’nin amansız medya savaşında 2. sezon geride kaldı. Netflix izleyicileri Kuş Uçuşu 2. sezon bölümlerini bir çırpıda izleyip bitirdi. Bir solukta izlenen Kuş Uçuşu 1. sezon ardından 14 Aralık 2023 tarihinde yayına giren Kuş Uçuşu 2. sezon full tek parça izlendi. Aslı’nın Lale’yi koltuğundan edip Öteki Taraf programını sunmaya başlamasıyla medya savaşı iyice kızıştı. Bir süre kendi kabuğuna çekilen Lale’nin dönüşü muhteşem oldu. Lale’nin sektöre geri dönüşüyle Aslı için işler daha da zorlaştı. Kenan ile Lale arasındaki tüm bağ önce tamamen kopup sonra daha da güçlü şekilde bağlandı. 8 bölümlük Kuş Uçuşu 2. sezonun son sahnesini izleyenler yeni sezon geleceğini öğrendi. Kuş Uçuşu 3. sezon kararı henüz gelmedi ancak izleyenler yeni sezonun geleceğini düşünüyor.

NETFLIX KUŞ UÇUŞU 2. SEZON 1. BÖLÜM İZLE

Kuş Uçuşu 2. sezon izleyen seyirciler bölümleri bir oturuşta bitirdi. 8 bölümlük Kuş Uçuşu 2. sezon ardından yeni bölümler beklenmeye başladı. Netflix Kuş Uçuşu dizisi için nefesler tutuldu. Bir yandan Kuş Uçuşu oyuncuları analiz edilirken bir yandan da Kuş Uçuşu 3. sezon beklenmeye başladı. Lale Kıran’ın Öteki Taraf adlı haber programında stajyerliğini yapan Aslı’nın hırs yumağıyla ani yükselişi ekrana geldi. İzleyiciler tarafından çok sevilen Kuş Uçuşu dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını konu edindi. Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu tüm bölümlerini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

KUŞ UÇUŞU OYUNCULARI

Birce Akalay – Lale

İbrahim Çelikkol – Kenan

Miray Daner – Aslı

Burak Yamantürk

Defne Kayalar

İrem Sak – Müge

Demircan Kacel

Berkay Akdemir

NETFLIX KUŞ UÇUŞU TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR