Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Lale Kim? Seda Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında? Seda Türkmen Hangi Dizilerde Oynadı? Seda Türkmen Instagram

Çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüme yeni oyuncu müjdesi geldi. Yargı Dilek’i Seda Türkmen yeni adresi Sandık Kokusu oldu. Karsu, Filiz, Reha, Atilla gibi karakterlerin yer aldığı Show Tv dizisi Sandık Kokusu yeni bölüme Lale geldi. Peki, Sandık Kokusu Lale kim? Seda Türkmen kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları ve eda Türkmen Instagram hesabı..

Çarşamba günleri yayınlanan Sandık

Sandık Kokusu hayranlarına yeni müjde geldi. Yargı dizisinde Eren komiserin ana okulu öğretmeni sevgilisi Dilek rolüne hayat veren Seda Türkmen yeni adresi Show TV oldu. Sandık Kokusu macerasına başlayan Seda Türkmen Instagram hesabı haberimizdeki yerini aldı. 27 Aralık Çarşamba günü Sandık Kokusu 4 bölüm izleyecek olan izleyicilere taze kan müjdesi geldi. Sandık Kokusu yeni bölümde Karsu’nun bir daha Adana’ya dönmeyeceğini anlayan Reha İstanbul yolunu tuttu. Hem çocukların derdiyle hem de annesi Filiz’le uğraşan Karsu, göründüğünden çok farklı biri olan Atilla’nın yüzüyle tanıştı. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili yer aldığı Sandık Kokusu oyuncuları arasına güzel oyuncu Seda Türkmen dahil oldu. Anne kız ilişkisinin ekrana geldiği Sandık Kokusu dizisine Lale karakteriyle dahil olan Seda Türkmen merak edildi. Peki, Sandık Kokusu Lale kim? Seda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Seda Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

SANDIK KOKUSU LALE KİMDİR?

Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi flaş haber geldi. 27 Aralık Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan Sandık Kokusu dizisine Seda Türkmen dahil oldu. Dizide Lale rolüne bürünen Seda Türkmen hayranları heyecanlandı. Sandık Kokusu Lale, Reha’nın kız kardeşidir. Adana’da doğmuş büyümüş olan Lale, oranın en iyi okulu olan Amerikan kolejinden mezun oldu. Üniversiteyi İstanbul’da okudu. Babası vefat ettikten sonra ağabeyi Reha’ya daha da düşkün olan Lale, Anadolulu bir aileden geldiği için de ailesine bağlı. Paraya, servete, dış görünüşe önem veren Lale oldukça bakımlı ve hoş bir kadındır. Çok hırslı olan Lale, işinde yükselmek ister ve oldukça çalışkandır.

SEDA TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Kasım 1986 İzmir doğumlu olan Seda Türkmen kariyeri devam ediyor. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan güzel oyuncu birbirinden farklı yapımlarda yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yayınlanan Papatyam dizisi ile yaşayan Seda Türkmen Sandık Kokusu dizisi kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Hayatımın Aşkı, Fatih Harbiye ve Annem Uyurken dizilerinde rol aldı. Seda Türkmen son adresi Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisi oldu. Pazar günleri yayınlanan Yargı dizisinde Dilek öğretmen karakterine hayat verdi. 1.71 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcu olan Seda Türkmen’in Sandık Kokusu Lale macerası başladı.

SEDA TÜRKMEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN