Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Zodyak kuşağının son burcu olan balık burçları, en değişik burçlardan biridir. İşte Balık kadını hakkında astrolojik bilgi ve tavsiyeler…

Zodyak kuşağının son burcu

Balık kadınının en çok anlaştığı kişiler başlıca şunlardır:

Yengeç Kadını ve Erkeği

Yengeç burcunun hem kadını hem de erkeği, oldukça duygusal bir yapıya sahiptir. Bu kişiler çoğunlukla tek bir kişiye bağlanma ve tüm ömrünü o kişi ile geçirme eğiliminde olan kişilerdir. Bu eğilim, Balık burçlarının aradığı bir özelliktir. Balık burçları, Yengeç burçlarından bile daha duygusal ve bağlanma eğilimi olan kişilerdir. Bu yüzden Balık kadını ve Yengeç burcu arasında ömür boyu sürecek bir partnerlik ya da dostluk söz konusu olabilir.

Akrep Erkeği

Balık kadını, Akrep kadını ile zaman zaman çatışma yaşayacağından dolayı fazla anlaşamaz. Ancak, akrep erkeği ile ilgili böyle bir şey söz konusu değildir. Akrep erkeği, Balık kadınının aradığı romantik aşıktır. Akrep erkeği, partnerine derin bir tutku duyar. Bu tutku, Balık kadınını çok memnun eder ve o da Akrep erkeğini mutlu edecek hareketlerde bulunur. Bu yüzden Akrep erkeği ve Balık kadını arasında tutku dolu bir aşk söz konusu olabilir.

Başak Kadını

Başak kadını çok yardımsever ve nazik bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden Balık kadını ile arasında manevi bir kardeşlik seviyesinde dostluk oluşabilir. Buna ek olarak Başak kadını, düzeni ve disiplini ile zaman zaman duygusallıktan dolayı motivasyonunu kaybeden Balık kadınına yardımcı olabilir.

Balık Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Balık burcu kadınının gönlünü almak için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:

  • Duygularınızı İfade Etmekten Çekinmeyin

Bazı kişiler, çeşitli nedenlerden dolayı duygularını fazla ifade etmekten çekinirler. Ancak, Balık kadınları için duyguların net bir şekilde ifade edilmesi çok önemlidir. İçten bir şekilde duygularınızı anlatmak ve içten bir özür dilemek Balık kadınının gönlünü almaya yetebilir.

  • Çabalama Süresini Kısa Tutmayın

Boğa burcu erkeği gibi kararsız ve çekingen kişiler, bir konuda haksız olsalar bile çabalama sürecini oldukça kısa tutabilirler. Ancak, Balık burcu için çok kısa süren bir çaba önemli değildir. Bu yüzden özellikle de çok büyük kırgınlıkların söz konusu olduğu durumlarda Balık burcu kadınının gönlünü almak için uzun süre çabalamalısınız.

  • Anlamlı Hediyeler Verin

Balık kadını için pahalı hediyelerden çok anlamlı hediyeler değerlidir. Örnek olarak anılarınıza dair objelerin dolu olduğu bir kutu ya da kendi el emeğiniz ile hazırladığınız bir hediye, Balık burcunun yumuşamasına neden olabilir. Özellikle de hediyenin içerisinde pişmanlığınızı yansıtan küçük notlar gibi çeşitli şeylere yer vermelisiniz.

  • Dürüst Olun

Balık burcu kadınını kırdıysanız ve gönlünü almak için doğru olmayan vaatlerde bulunursanız bu oldukça hatalı bir davranış olacaktır. Balık kadını, yalan karşısında sonsuza dek o ilişkiden ve kişiden soğuyabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!