Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu’na şaşırtan transfer! Seda Türkmen bir geldi pir geldi… Abisi ile olan sahne olay yarattı!

Show TV’nin yeni dizilerinden Sandık Kokusu, kısa süre içerisinde izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Konusunun yanı sıra oyuncuları ile adından söz ettiren dizi, son olarak yeni bir oyuncu ile adından söz ettirdi. İşte Sandık Kokusu’nun yeni oyuncusuna ve diziye ilişkin tüm ayrıntılar…

Show TV’nin yeni dizilerinden

Sene sonuna doğru televizyon kanalları arasında da gerilim artmaya başladı. Normal şartlarda her sene eylül ayında ve yaz mevsiminin başında yeni dizilerini tanıtan kanal yönetimleri, bu sene şaşırtıcı bir şekilde sezon ortasında da yeni projeleri peş peşe yayın akışlarına dahil etti.

Kanalların diziler arası reyting savaşlarının giderek şiddetlendiği şu günlerde bir hamle de Show TV’den geldi. Başarılı yapımları ile dikkat çeken kanal, geçtiğimiz haftalarda yeni dizi Sandık Kokusu’nu izleyicilerin beğenilerine sundu.

Oyuncu kadrosunun yanı sıra esrarengiz konusu ile de dikkat çekerek kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına yerleşen Sandık Kokusu, son olarak yeni oyuncusu ile gündeme geldi. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Seda Türkmen, performansı ile izleyici adeta ekranları başlarına kilitledi. İşte ayrıntılar…

3’ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE BİRİNCİLİK GELDİ

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memilli ve Metin Akdülger gibi başarılı isimlerin rol aldığı Sandık Kokusu, henüz yayın hayatının başında olmasına rağmen büyük bir başarı elde etti. O3 Medya’nın yapımcılığında çekilen dizi, yayınlanan 3’üncü bölümü ile birlikte reytingleri sildi süpürdü. AB grubunda birincilik elde eden Sandık Kokusu, 4 sezondur Çarşamba günlerinin en çok seyredileni olan Kuruluş Osman’ı sıkıntıya düşürdü.

SEDA TÜRKMEN KADROYA DAHİL OLDU

Kısa süre önce Yargı’da konuk oyuncu olarak izleyicilerin karşısına çıkan Seda Türkmen, 4’üncü bölümde Sandık Kokusu’nun kadrosuna dahil oldu. Reha’nın kardeşi Lale olarak hikayeye giriş yapan Türkmen, performansı ile dizinin izleyicilerinden peş peşe övgüler aldı. Para düşkünü, hırslı bir karakter olan Lale ile abisi Reha’nın bir sahnesi ise sosyal medyanın gündemine düştü.

Aldattığı eşinin cinsel açıdan kendisine hiç yaklaşmadığını anlatan Reha, ‘Bana bunları anlatma’ diyen Lale’nin sert tepkisi ile karşılaştı. O sahne, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!