Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizbank’ta sene sonu trafiği başladı! Faizsiz 10 bin TL nakit, yüzde 0,99 faizli 10 bin TL kredi… Ocak’ta sona erecek!

Yeni yıla az bir süre kala nakit destek programları açıklanmaya başladı. Denizbank üzerinden nakde ihtiyacı olanlar için yüzde 0,99 faizli kredi ve 10 bin TL faizsiz destek verilecek. 3 Ocak’ta sona eriyor…

Yeni yıla az bir

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik bir yandan devlet destekleri devam ederken, diğer yandan bu destekleri alamayanalar için cazip kredi seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Denizbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında faizsiz olarak 20 bin TL’ye kadar nakit ödeme yapılacak.

Yeni müşterilere özel 6 ay vadeli yüzde 0 faiz oranları ile 10 bin TL taksitli avans ve 10 bin TL’si ise yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 20 bin TL nakit verilecek. Faizsiz nakit ve düşük faizli ihtiyaç kredisi sayesinde vatandaşlar rahat bir şekilde ödemelerini yapabilecekler.

10 BİN TL FAİZSİZ ÖDEMELER DEVAM EDİYOR!

15 Ocak 2024 tarihine kadar MobilDeniz üzerinden ilk defa Denizbank müşterisi olanlar avantajlı faizsiz taksitli nakit avans seçeneklerinden yararlanabilecekler. Söz konusu 10 bin TL faizsiz ve 6 ay vadeli nakit avanstan yararlanmak için müşteri olduktan sonra bireyel kredi kartı başvurusu yapılması gerekiyor.

Bireysel kredi kartı başvuru onaylanan kart sahibi müşteriler 10 bin TL faizsiz nakit avans alabiliyor. Başvuru yapıldığı tarihte mevcutta açık bir herhangi Denizbank kredi kartı bulunmaması gerekiyor. Mevcut kartın kapatılıp yeni kart açılması da geçerli olmayan işlemler arasında yer alıyor.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Denizbank tarafından ayrıca avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatı da duyuruldu. 3 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile nakit ihtiyacı olanların 10 bin TL’ye kadar kredi kullanması sağlanacak. Denizbank Mobil üzerinden ilk defa ‘’müşteri ol’’ butonu ile işlem yapanlar krediyi kullanabilecek. 6 aya kadar vade seçenekleriyle kredi kullandırılması sağlanacak. Yüzde 0,99 faiz oranları ile 1.000 TL’den 10 bin TL’ye kadar Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanımı sağlanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…