Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Terazi kadını, birçok kişinin aradığı ideal dost ve partnerdir. İşte Terazi kadınıyla ilgili anlaştığı burçlar gibi bilgiler…

Terazi kadını, birçok kişinin

Terazi kadınının en çok anlaştığı burçlar, İkizler ve Yengeç burcudur. İkizler burcu ile Terazi arasında paralel bir eğlence anlayışı ve aktiflik söz konusu olduğu için ikisi arasında uzun süreli ve kuvvetli bağlar oluşur. Yengeç burcu ise nezaketi ve duygusallığı ile Terazi kadınının gönlünü fetheder.

Terazi Kadınının En İyi Anlaştığı Erkek Burç Hangisidir?

Terazi kadınının en iyi anlaştığı erkek burç, dostluk açısından İkizler burcudur. İkizler erkeği, oldukça eğlencelidir ve aktif bir hayat sürmeyi sever. Terazi kadını da aynı şekilde eğlenceye ve sürekli aktif olmaya düşkündür. Bu yüzden İkizler erkeği ve Terazi kadını arasında çok keyifli bir dostluk söz konusu olabilir. Ancak, İkizler erkeği ve Terazi kadını arasında romantik bir ilişki söz konusu olursa dostluk kadar keyifli ve uzun süreli olmaz. Bu durumun sebebi Terazi kadınının ve İkizler erkeğinin romantik ilişkideki bağlılık hakkında farklı düşüncelere sahip olmasıdır.

Terazi kadınının romantik ilişkide en çok anlaştığı erkek burç ise Yengeç burcudur. Yengeç erkeği, oldukça duygusaldır. Zaman zaman bağımlılık seviyesine gelecek kadar partnerine bağlı olan Yengeç erkeği, Terazi kadınının aradığı ömürlük ilişkiyi yaşatabilir.

Terazi Kadınının Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Terazi kadınının da her burç gibi bazı olumsuz özellikleri bulunur. Bu özelliklerden ilki, Terazi kadınının ciddi konularda karar verememesidir. Terazi kadını için evlilik ya da yeni bir işe başlamak gibi ciddi kararların alınması çok zordur. Buna ek olarak Terazi kadınının bir diğer olumsuz özelliği de partnerine karşı kıskanç olmasıdır. Terazi kadını, partnerini yalnızca ihanetin söz konusu olabileceği 3. kişilerden değil, dostlarından bile kıskanabilir.

Terazi Kadınının Gönlünü Almak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Terazi kadınının gönlünü almak için şunlara dikkat etmeniz gerekir:

  • Kırgın Olup Olmadığını Sormayın

Terazi kadını için karşısındaki kişi onun kırıldığını kendiliğinden anlamalıdır. Terazi kadınına özellikle de dalga geçer bir şekilde “Kırıldın mı?” ya da “Buna mı alındın?” gibi sorular sormak, onun oldukça öfkelenmesine yol açacaktır. Bu yüzden Terazi kadınının kırgınlığını iyi bir şekilde analiz etmelisiniz.

  • Pahalı Hediyeler ile Göz Boyamaya Çalışmayın

Terazi kadını için maddiyat fazla önemli değildir. Özellikle de karşısındaki kişinin maddiyatını kırgınlığı kapatmak için kullanması, Terazi kadınının oldukça itici bulacağı bir durumdur. Bu yüzden pahalı hediyeler alarak Terazi kadınının gönlünü alamazsınız.

  • Terazi Kadınının Öfkeli Tavırlarını Tolere Edin

Terazi kadını, ciddi bir nedenden dolayı kırılmışsa oldukça agresif tavırlar sergileyebilir. Bu yüzden Terazi kadını ile gönlünü almak için konuştuğunuzda öfkeli bir tavır ile karşı karşıya kalmanız muhtemeldir. Bu tavır karşısında sakinliğinizi korumalı ve pişmanlığınızı dile getirmelisiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!