Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Kadınının Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Boğa burcu kadını sevdiğinde oldukça kıskanç birine dönüşebilir. Boğa burcu kadınının sizden etkilenip etkilenmediğini merak ediyorsanız, sizi kıskanıp kıskanmadığını test edebilirsiniz!

Boğa burcu kadını sevdiğinde

Boğa burcu kadınları aşık olduklarında çok kıskanç bir tutum sergileyebilirler. Sevdikleri kişinin sadece kendilerine ait olmasını isterler. Bu nedenle, eğer Boğa burcu kadını kıskançlık krizleri yaşıyor ve hassasiyet gösteriyorsa, aşık olmuş demektir. Ayrıca, aşık olduklarında sıkça sorular sorarak detayları öğrenmeye çalışırlar. Hoşlandıkları kişiye dair her detayı öğrenmek için soru yağmuruna tutabilirler. Bu, onların en önemli taktiklerindendir.

Boğa Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Kazanılır?

Boğa burcu kadınları çok sevecen ve bağlı yapıya sahiptirler ve küslük gibi durumlar ile pek uğraşmazlar. Ancak; incindiklerinde, kırılgan bir tavır sergileyebilirler ve bu durumda affetmeleri zor olabilir. Boğa kadınlarının kalbini kazanmak zordur; çünkü inatçı olabilirler. Eğer hata yapmışsanız, bunu kabul etmek başlangıçtır. Özür dileyin, samimi olun, üzerinize düşeni yapın ve sabırla yanlarında olun. Boğa burcu kadınları sadakat ve içtenlik ararlar, bu yüzden dürüst ve samimi olmanız çok önemlidir. Bu davranışlar ile Boğa burcu kadınının gönlünü kazanmanız mümkündür.

Boğa Burcu Kadını Hangi Erkeklerden Hoşlanır?

Boğa burcu kadınları, güçlü karakterli ve kararlı bir yapıya sahiptirler. Kendilerine özgü “dediğim dedik” bir duruşları vardır. Partnerlerinin kendi özelliklerine ve isteklerine uyum göstermelerini, olumlu cevaplar vermelerini beklerler. Önemsendiklerini hissetmek isterler. Maddi konulara da değer verirler ve hediyeler ile romantizmi bir arada severler.

Özgürlüklerine oldukça düşkün olan Boğa burcu kadınları, kendilerini kısıtlayacak bir ilişkiyi istemezler. Bağlı oldukları insanlar tarafından kısıtlanmak hoşlarına gitmez, bu sebeple özgür erkekleri tercih edebilirler. Sadakat onlar için son derece önemlidir. Kendileri sadık bireylerdir ve partnerlerinden de aynı sadakati beklerler. Eğer karşılarındaki kişide sadakat bulamazlarsa ilişkiye dair adım atmaktan kaçınabilirler. Özgüveni yüksek, kararlı ve güçlü duruş sergileyen erkekler onları etkileyebilir.

Boğa burcu kadınları için ilk izlenim çok önemlidir. İlk karşılaşmada etkilenmezlerse, daha sonradan etkilenme ihtimalleri oldukça düşüktür. Bu yüzden ilk karşılaşmada olumlu bir izlenim bırakmak önemlidir.

Boğa Burcu Kadınının Zaafları ve Tercihleri

Boğa burcu kadınları, güzel yemeklere olan düşkünlükleri ile tanınırlar. Eğer bir Boğa kadınını etkilemek istiyorsanız, onu güzel bir restoranda lezzetli yemeklerle buluşturmayı deneyebilirsiniz. Bu, onların en büyük zaaflarından biridir. Boğa kadınları, kendilerini hoş bir ortamda rahat hissederler. Bu sebeple götürdüğünüz yeri seçerken, hoş bir mekan olmasına dikkat etmek önemlidir.

Toplum içerisinde sert bir tavır sergilenmesinden hoşlanmazlar. Eğer böyle bir durum yaşarlarsa, sinirlerine hakim olmakta zorlanabilirler. Bu nedenle, onların hassasiyetlerini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Kendine güveni olan, kararlı ve güçlü erkekler; Boğa kadınlarını etkiler. İlk izlenim oldukça önemlidir ve zekice yapılan espriler onları etkileyebilir.

Boğa kadınlarının güvenleri sarsılırsa, yeniden kazanmak oldukça zordur. Boğa kadınları, güvenleri bir kez sarsıldığında ilişkiye devam etmekte zorlanabilirler.

Bir Boğa Burcu Kadınını Etkilemenin 10 Yolu

  • Güven Verin.
  • Sözünüzde durun.
  • Sadık olun.
  • Emek verin.
  • Sürprizler yapın, hediyeler alın.
  • Espriler yapın.
  • Centilmenlik gösterin.
  • Görünüşünüze özen gösterin.
  • Sabırlı olun.
  • İyi bir dinleyici olun.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!