Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RESMEN BAŞLADI! Emekliye İkramiye Yattı Mı? Çalışan Emekliye 5000 TL İkramiye! e-Devlet İkramiye Sorgulama TIKLA ÖĞREN

Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi geldi çattı. 29 Aralık Cuma günü itibariyle başlayan çalışan emekli ikramiyesi geldi. 5 milyona yakın sayıda olan emeklinin beklediği 5 bin TL emekli ikramiyesi bugün yürürlüğe girdi. Emekli Sandığı, SSK ve BağKur emeklilerinin alacağı e-Devlet ikramiye sorgulama başladı. İşte çalışan emekliye ikramiye sorgulama ekranı..

Çalışan emeklilere 5000 TL

Milyonların dört gözle beklediği çalışan emekli ikramiyesi günü geldi çattı. Çalışmayan emeklilerin ardından yeni düzenleme ile gündeme gelen çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemeleri resmen başladı. Çok sayıda vatandaşın araştırmalarında yer alan çalışan emekliye 5000 TL ikramiye şartları yerine getirenlerin hesaplarına tutar geçti. 5000 ikramiye ne zaman yatırılacak sorusunun yanıtı belli oldu. Bir yandan yeni emekli olan 5000 TL alacak mı merak eden vatandaşlar bir yandan da hesaplarını kontrol etmeye başladı. Peki, emekli ikramiye yattı mı? İşte e-Devlet ikramiye sorgulama ekranı..

5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYE YATTI MI?

Çalışan emekliye ikramiye ödemeleri yatmaya başladı. Son dakika gelişmelerini takip eden milyonlarca vatandaşın beklediği an geldi. Gündemdeki yerini koruyan 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme tarihi verildi. Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye maddesi Meclis’ten geçerek yasalaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 yılbaşı öncesi harekete geçti ve çalışan emekliye ikramiye ödeme tarihi açıkladı. Sayısı 4.5 milyonu aşan emeklilere tek seferlik verilecek 5000 TL ikramiye hesaplara geçti. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur çalışan emekliye 5000 TL e-Devlet ikramiye sorgulama ekranı açıldı.

E-DEVLET İKRAMİYE SORGLAMA EKRANI

Yapılan düzenleme ardından 4 milyonu aşkın çalışan emekli için eyleme geçildi. Meclis Genel Kurulu’nda oylanarak yasalaşan çalışan emekliye ikramiye kanun teklifi Resmi Gazete’de yayımlandı. Tüm gözlerin çevrildiği e-Devlet ikramiye sorgulama ekranı açıldı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine, “Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemenin kıymetli emeklilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” denildi. 29 Aralık 2023 Cuma günü banka hesaplarına yatırılan çalışan emekli ikramiyeleri banka hesaplarından otomatik olarak takip ediliyor.